GTX Roleplay (zadnja obavjest do otvaranja)

Započeo Slay, Decembar 16, 2011, 17:40:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Htio bih vam najaviti neke stvari o GTX Roleplay i gaming zajednici.

Želio bi reći tj. obavjestiti sve na ovom forumu koji žele doći na naÅ¡ server da se otvaranje NEĆE najaviti na ovom ni nikojem drugom forumu osim naÅ¡eg! Razlog tomu je to Å¡to ne želimo imati momentalni broj igraca Å¡to znaći da uÄ'u i nakon 20 min. izaÄ'u. Oni koji žele doći na otvorenje morat će pratiti naÅ¡ forum!

TakoÄ'er, forum i dizajn je puno ureÄ'eno i napravljeno forum ima 3 jezika!

1. Hrvatski
2. Engleski
3. Srpski (latinica & cirilica)

Server se planira otvoriti za koji tjedan! Ovo nije oglas niti najava otvorenja nego jedna informacija za sve one koji stvarno žele doći na server! Statistika nam nije bitna kao ostalima jer njome ništa ne dobivamo.

Još traju prijave za organizacije, ako želite možete se prijaviti i lider će uvidjeti vašu prijavu!

Pozdrav svima vidimo se uskoro na serveru ;)
Ako imaš pitanje slobodno pitaj odgovaram na sve jer kao šta naslov teme kaže ovo je zadnja obavjest o GTX Roleplay modu!
Poslednja Izmena: Decembar 16, 2011, 17:41:11 POSLE PODNE od ExtremePower
Kristijan Stipić

Vidi se da je ulozeno dosta truda u server i da znate svoj posao ali ovo za jezike mi se cini kao cista glupost,ako si iz hrvatske neka bude hrvatski i eng. ako si iz srbije neka bude srpski i eng. jer je ovo stv. nepotrebno  ;) ;) Ugl. srećno!  ;)
Ne igram SA:MP vise..

To je najviše zbog navike ti jezici ako ti je nepotrebno odaberi jezik koji zelis i bok. To je samo jedna opcija nije nista obavezno...
Kristijan Stipić

Sretno :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Uspijet ce,nadamo se,istina da je malo forum pusiji,ali uspijet ce!Naravno i vi tu imate utjecaja :)