[Pomoc] Kucni server radio sada vise ne

Započeo Mladen Smiljan, Decembar 07, 2011, 19:21:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav
Kupio sam novo računalo i otvorio sve potrebne portvore i sve ali kad pokrenem server se pokrene kad upisem svoju ip pise retriving status...
Probo sam svakkave ip 192.168.1.1:7575 sam takodjer probo ali nece sto bi mogao biti problem..
Hvala
Trenutni projekt: NightLife Roleplay

Bizz System 40%
House System 70%
Car Ownership 20%
Log/reg System 100%
Poslovi 20%
Anticheat 0%
Organizacije 50%
Event System 0%
Komande 20%

Pa kad pokrenes samp-server.exe upisi u 'Add server' :7777 a ne tvoju IP adresu.
OTISAO SAM BREEEEEEEEEEEEE

Dinamicna ti ip onda pogledaj to malo bolje mora raditi

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Prvo, ukoliko želiš igrati sam na svom serveru i testirati svoj mod, dodaj ovu IP adresu pod "omiljene" na SAMP klijentu: 127.0.0.1:7777 (Najčešće je to port, ali ukoliko imaš neki drugi port dodaj drugog).
Ukoliko želiÅ¡ da drugi igrači igraju na tvom serveru, prvo idi na webstranicu http://www.whatismyip.com/ i pogledaj svoj IP.  Izkopiraj tu IP adresu i dodaj pod omiljene sa portom s kojim si započeo server.
Tebi neće moći igrati pod tom IP adresom, ti češ morati igrati pod 127.0.0.1 , ali mora ti pokazati isto ime i ping kao što i kod local adrese (127.0.0.1).
Ukoliko ti ne pokazuje, to znači da nemaÅ¡ Port Forwardanu IP adresu Å¡to možeÅ¡ srediti KLIKNI OVDJE. PronaÄ'eÅ¡ svoj ruter i zatim pronaÄ'eÅ¡ SA:MP modifikaciju i jednostavno pratiÅ¡ korake.

EDIT: Drugim igračima daš IP koji si pronašao na IP adresi whatismyip.com + tvoj port.
Poslednja Izmena: Decembar 08, 2011, 15:20:43 POSLE PODNE od Lucky Luciano

neki modovi jednostavno se ne zele pokrenut na kucnom serveru, primjerice... moj mod nece se pokrenut na kompu,pa mi onda pise retrieving info...

a uostalom,provjeri verziju servera i clienta