[pomoc]Kako ovo sad ispravit

Započeo dane_1, Oktobar 10, 2011, 20:26:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako.pravio sam nest u MTA i u MTA ta neka "zgrada " id 11012  vidi se i iznutra i izvana..Eh sad ubacio sam to u moj gamemod i kad odem u tu "zgradu iznutra se ne vide zidovi..Samo izvana..KAko to rijesit ako zna ko

evo pod id 11012
Poslednja Izmena: Oktobar 10, 2011, 20:32:53 POSLE PODNE od dane_1

Ako sam ja razumeo problem, probaj da kliknes na tu zgradu i pritisni tipku C... ja msm da ce tako hteti da se vidi iznutra...

Jesi mozda u MTA stavio doubleside ?

To nema nikakve veze sa SA:MP-om ako jesi ;)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Oktobar 10, 2011, 20:44:27 POSLE PODNE
Jesi mozda u MTA stavio doubleside ?

To nema nikakve veze sa SA:MP-om ako jesi ;)
Ako si stavio doubleside to onda nikako nemozes resiti,samp nepodrzava to zato fale iznutra zidovi kad udjes na server...
Ne igram SA:MP vise..

Heh malo si falio trebao si i iz unutra urediiti ako nije vec ureÄ'eno ili ti je neki error ili samp to nepodrzava

Citat: IxyzZz poslato Decembar 04, 2011, 20:24:14 POSLE PODNE
Heh malo si falio trebao si i iz unutra urediiti ako nije vec ureÄ'eno ili ti je neki error ili samp to nepodrzava

Sta je tebi?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri