PES 2012

Započeo Paco, Decembar 03, 2011, 22:02:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ta igrica ti je izasla pre vise od 2 meseca..
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Paco

eeeeeeee ovaj mora imat odgovor na sve  :D ;D eto nije niko stavio pa sam ja stavio xD  :'(

Citat: !вÑ"!ρα¢σ_ѕιχχ poslato Decembar 03, 2011, 22:09:39 POSLE PODNE
eeeeeeee ovaj mora imat odgovor na sve  :D ;D eto nije niko stavio pa sam ja stavio xD  :'(

A sta ces   :-* :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Po meni ovo je najvece govno od svih pesova, najbolji je 10ka

Paco

a i meni je oni izgleda nemogu ljude napravit da malo realisticnije izgledaju ovi sadasnji izgledaju ko da ih je slijep covjek nacrto xD

Fifa je dominirala od prošlog dela, i nastavila tim putem, od Pesa jedino što je valjalo je 9-ka i one verzije za PS1 istalo 0
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

pfff ja vec mjesec dana imam pes2012 na PS2 :D