Sigurna Zona

Započeo r4z0r, Maj 14, 2009, 21:47:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

r4z0r

Eh ovako .. radi se o filterscripti koja radi na ovaj nacin :
Svaki igrac bio admin il ne moze da kreira svoju vlastitu sigurnu zonu ( npr. oko svoje kuce , biza ili nekog drugo mjesta gdje bi volio mir , tisinu i ne obijanje auta :) ) . Komande su /sigurnazona za kreiranje vlastite zone .. kada tipkate /sigurnazona odmah nakon tog pita vas za ime zone i utipkate zeljeno ime bez ikakvog predznaka /.," i sl. nakon tog postavi vam pitanje koliki ce biti radius zone od tebe pa nadalje .. ( radius = sirina tvoje sigurne zone od tebe pa nadalje :) ) .. to je to

Scripta za sad ima jedan poznati bug koji bi volio da popravite ovom prilikom .. radi se o radiusu  .. kada vas pita za radius vi mozete da stavite koliko zelite npr. 10000000 i vise lako je za popravit al mi se jednostavno neda ;) znaci samo stavite limit radiusa na 100 posto je 100 neka normala  :D ;D To je to Uzivajte ..

PWN :
http://rapidshare.com/files/233014250/safe_zone.pwn.html

AMX :
http://rapidshare.com/files/233014494/safe_zone.amx.html

Preveo i preuredio : r4z0r
Za vise informacija pisite u ovoj temi .

Poslednja Izmena: Jun 30, 2019, 22:03:17 POSLE PODNE od Mister Naithan

matejdz

Sve je u redu, samo nemoj vise koristiti zutu boju ili neku tako jako svijetlu jer se ne vidi citati ;)

r4z0r

Josh bolje mogu se bacit na biznis i prodavat naocale  :D ;D ;)

matejdz

Super je, jedna napomena, 100 ti je malo previse.

r4z0r

e pa za ovaj server mislim da nije posto kazu prave ko neki novi grad napravili su sta ja znam nisam ih pofato ;) neka fixa ko zna meni se neda xD ..

Ja cu pokusat..mada sumljam da cu uspjet.....

matejdz

Zasto postoji ovo pravilo??

*Ne preuzimajte tude zasluge za napravljene kodove

Da se ne krsi!!

Sto si ti napravio, sve si zasluge na sebe stavio:

Citatprint("\n======================================");
   print(" Fileter Scripta Od r4z0r-a xD");
   print("======================================\n");

Svaki iduci pokusaj prebacivanja zasluga na svoje ime, ce se kaznjavati banom...

r4z0r

Sta si se ti okomio na mene ? pa ako ti je toliki ceif evo banaj me odmah .. tu je pisalo na engleskom a kako znam plakao si mi na PP da cjela scripta treba biti prevedena gore je pisala samo verzija a neznam ko je tocno uradio scriptu :S ..

matejdz

Plakao sam ti na PM da prevedes??

Nisam, ja sam samo obrisao, dobio si svoj tekst, kada prevedes mozes postati, sve treba biti prevedeno, citaj PRAVILA...

Okomio sam se na tebe??

Niti malo se nisam okomio na nekog clana foruma, svi ste mi jednaki i prema nikome nisam nesto posebno nakolonjen... PRAVILA su ista za sve...

Da te banam??

Jos nisi nista lose ucinio, samo malo spamma i sada ovo, to jos uvijek nije za bann...

Dal bi tebi bilo svejedno, da se ti mucis, nesto napravis i da ti dode netko i obrise tvoje zasluge i stavi svoje, gore jasno pise "Fileter Scripta Od r4z0r-a xD"...

Po mogucnosti iduci put postaj ovako:

Izradio:
Ime toga tko je izradio

Preveo/prilagodio/objavio:
Ime toga tko je preveo/prilagodio/objavio

Original:
Link koji vodi do toga, do stranice s koje si to preuzeo

Download:
Prevedeni link za skidanje

Slike:
Ukoliko imas lika slobodno ih postaj

Video:
Ukoliko ima video slododno ga postaj

Opis:
Mozes i opisati skriptu

r4z0r

Pa fazon je sto je scripta sa nekog bloga  i nije sa www.sa-mp.com i nigdje ama bas nigdje nepise ime scriptera .. scripta je bila nedovrsena , a ja sam dodao par stvari tj nevidim razlog zasto nebi preuzeo zasluge .. al et nece se ponavljat necu nista ni postat ni spamat samo cu gledat sta vi pisete od sad ..

Sta to znaci ako nije sa sa-mp foruma, da onda mozes napisati da je tvoja, ali mene bi recimo bilo stid napisati da je skripta moja kad znam da mnogi znaju da nije moja, neki ce povjerovati da je, ali velika vecina nece. Mogao si samo staviti EDIT i prijevod by Razor ili nesto tako.

r4z0r

e ja je ne re edito sad  kad bi me silovali  >:( >:(