[POMOC] Banda i skinovi

Započeo MaTTaTa, Novembar 26, 2011, 20:19:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BG
Detaljan opis problema: Ovako dodavao sam skinove i ja sam ih dodavo po redu od manjeg broja do veceg. I sada me zanima dali moram dodavati kako zelim da idu rankovi po skinovima ili mogu tako od manjeg pa do veceg broja skina.
Dio skripte:

vidite dodavao sam po brojevima od manjih do vecih, ali nisam kako bih htio da po rankovima idu. Hoce valjati ako ostavim vako ili moram bas kako zelim po ranku da imaju??

new TaxiSkinovi[6][1] =
{
{61},{171},{172},{194},{253},{255}
};

A ovdje moram dodati koliko skinova imam ili ako moze objasniti ko kod ovoga sta znaci za sta :D

case 7: //Taxi
{
   if(SelectCharPlace[playerid] == 1) { SetPlayerSkin(playerid, TaxiSkinovi[0][0]); SelectCharPlace[playerid] = 2; ChosenSkin[playerid] = TaxiSkinovi[0][0]; }
    else if(SelectCharPlace[playerid] == 2) { SetPlayerSkin(playerid, TaxiSkinovi[1][0]); SelectCharPlace[playerid] = 3; ChosenSkin[playerid] = TaxiSkinovi[1][0]; }
    else if(SelectCharPlace[playerid] == 3) { SetPlayerSkin(playerid, TaxiSkinovi[2][0]); SelectCharPlace[playerid] = 4; ChosenSkin[playerid] = TaxiSkinovi[2][0]; }
    else if(SelectCharPlace[playerid] == 4) { SetPlayerSkin(playerid, TaxiSkinovi[3][0]); SelectCharPlace[playerid] = 5; ChosenSkin[playerid] = TaxiSkinovi[3][0]; }
    else if(SelectCharPlace[playerid] == 5) { SetPlayerSkin(playerid, TaxiSkinovi[4][0]); SelectCharPlace[playerid] = 6; ChosenSkin[playerid] = TaxiSkinovi[4][0]; }
    else if(SelectCharPlace[playerid] == 6) { SetPlayerSkin(playerid, TaxiSkinovi[5][0]); SelectCharPlace[playerid] = 1; ChosenSkin[playerid] = TaxiSkinovi[5][0]; }
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

nerazumjem sto trebas a vidim da si dobro napravio i nece bit po rankovima

Pa to me zanimalo jeli tako ide znaci dobro sam uradio i tnx na odg :D

Idem sada dalje da nastavim sa radom :D