[Pomoc]CoD2 Problem

Započeo Paco, Novembar 22, 2011, 21:00:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Paco

Stalno me kika PB ja sam uradio update PB-a ali i dalje kika nez sta je ovo

Ja mislim da imas negdje u opcijama da stavis punk buster na OFF,mislim da sam tako radio nemam sada cod ali pokusaj..
[/center]

to ti je normalno zar par dana ce ti to prestat..
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: panameR. poslato Novembar 23, 2011, 14:28:55 POSLE PODNE

nije to normalno i nepricaj gluposti , restartiraj komp par puta ukoliko neuspije reinstall igru
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Citat: I've Got All This Ringing In My Ears And None On My Fingers poslato Novembar 23, 2011, 14:31:18 POSLE PODNE

nije to normalno i nepricaj [cenzura]osti , restartiraj komp par puta ukoliko neuspije reinstall igru

ili jednostavno reinstal punkbuster?
Citat: zeroocools

današnjih igrača moram se još sjetiti i remija, sama, emira(emir zero iliti alex) i naravno neizostavnog spamera na msn Dea koji je vodio jedno vrijeme Deathmach server

Zlatan_Ibrahimovic

ja nez da li ima kao na codu 4 ono pbupdate...Probaj to pa mozda bude radilo.

Ako ima to mozes skinuti s neta.

Citat: I've Got All This Ringing In My Ears And None On My Fingers poslato Novembar 23, 2011, 14:31:18 POSLE PODNE

nije to normalno i nepricaj gluposti , restartiraj komp par puta ukoliko neuspije reinstall igru
http://xfire.com/profile/vedran4123 pogledaj cod2 sate pa reci jel pricam gluposti ili ne -.-'
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Omg probaj drugi server znam tako se i meni desava
-.------.-.-.-

Imas li pokrenut punk buster u pozadini..i ja sam imao taj problem ne znam kako sam ga resio
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

To je sasvim normalno u cod2... samo ukucaj /reconnect  jer mene nije nikad viÅ¡e od 2 puta kickalo zbog toga.

Paco

Rijeseno moze lock samo je se rijesilo ali hvala svima!