[POMOC] Pitanje

Započeo [BR]Maki187, Novembar 15, 2011, 22:57:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: larp (ravens)
Detaljan opis problema:

Ovako, posto nisam uspeo da preradim car ownerhsip onako kako sam hteo, uradio sam da kad igrac ode off, da se njegovo vozilo prebaci u odredjen int. i vw, kako ga drugi igraci nebi videli, i kako nebi smetalo.... e sad me zanima, da li bi igracima lagovalo isto kao da ta vozila nisu u drugim int. i vw ?
Jer ovatko ih nevide (sto mi je i potrebno) pa samim tim valjda nece biti ni laga ?
Jer cilj mi je bio da uradim da se vozilo unisti kad ode off, i kerira kad dodje on... ( i jesam, al su se mesali id-ovi) , pa sam zato uradio ovo sa int. i vw, al plasi me lag...
Jer sam razmisljao, sta da npr za 3 meseca imam 500 naloga, od tih 500 naloga 250 ima vozila ,a od tih 250 da je 40 naloga aktivno...
i onda 210 vozila razbacanih okolo pod samo drugim int. i vw. ?
msm jel to nece stvoriti lag?

Unapred hvala svima :)

Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

my way, hvala, znam aj sve to, uradio sam sve, nego mene zanima da li ce se stvoriti lag jer su sva ta vozila idalje prisutna samo imaju drugi int. (interior) i druvi vw. (virtualworld)...

hvala, al to sam odavno uradio vec, nego mene brine lag...

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Nevidim nikakvu razliku... zaÅ¡to bi viÅ¡e  "Å¡tekalo" ako imaÅ¡ 300 vozila i samo im promjeniÅ¡ int & vw.
I neznam zašto to radiš, zašto jednostavno nisi potražio pomoć na ovom forumu ili se malo više potrudio da to riješiš na 100 drugih(boljih) načina.

pa mislio sam da ce mozda da baguje isto ka oi akd im nije promenjen vw (ako ej previse vozila u blizini), zato sam pitao... pa ja sam pokusao to drugaciej da uradim, al mi nije poslo za rukom, ubacio sam da mu se unisti vozilo akd ode off, i da se stvori isto to vozilo kad dodje online, al problem je u tome sto kad se stvori neko vozilo akd se ulogujes, i ono npr ode na slot vise/nize, nece pisati da je vozilo tvoje, jer u profilu tebi pise da je carkey npr 2...

to mi nije poslo za rukom pa sam obrisao, onda sam pokusao da prebacim ivex u mod, prebacio sam (sa 200+ warninga) i kad bi pokusao da kupim auto, pisalo bi da ga vec imam... tak oda sma od toga odustao i pokusao ovako pomocu int i vw... :/

nis, hvala na odgovoru... ja da sam znao drugacije rado bi uradio, a izbegavam da vas smaram na forumu... :)

car ownership mi i jeste najveci problem u modu...
Poslednja Izmena: Novembar 17, 2011, 16:09:13 POSLE PODNE od [A]Maki187

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Napraviš provjeru preko imena i sve će radit kako treba. :)