[MAP] Taxi station full

Započeo [OG] Grejv, Novembar 06, 2011, 20:41:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Radio: Grejv
    Vreme: 3h
    Objekata: 420

• Taxi baza, radionica i soba za odmaranje
    • Ima 6 vozila, 3 taxija i 3 cabbija
    • Ovaj auto u radionici je radi improvizacije na slici, ja sam ga maknuo
    • Ima 6 taxija, svaki ima parking mesto, i na ulazu na parking je rampa, da bi sprečila bilo koga da ulazi...
    • Unutar garaže levo je radionica, a desno soba za odmaranje
    • U radionici je najpre mesto gde se auto popenje za popravku, a oko ima kutija sa alatima, pumpa, rezervne gume, plin, kasetofon za muziku i ostalo (improvizuje se tokom RP-a)
    • U sobi za odmaranje ima protivpožarni alarm kod vrata, pa onda sto za 2 kompa, prvi za rad, drugi za zajebanciju... da ne troÅ¡im reči, pogledajte na slikama...
    • Namerno nisam nigde stavljao jetdoor i wglassmash jer su smorili -.- bolje je ovako

Slike:
    Slika 1
    Slika 2
    Slika 3
    Slika 4
    Slika 5
    Slika 6
    Slika 7
    Slika 8
    Slika 9
    Slika 10
    Slika 11
    Slika 12
    Slika 13
    Slika 14
    Slika 15
    Slika 16
    Slika 17
    Slika 18
    Slika 19
    Slika 20
    Slika 21
    Slika 22
    Slika 23
    Slika 24
    Slika 25

Download .map fajla (): KLIK[/list]
    Poslednja Izmena: Novembar 06, 2011, 21:05:36 POSLE PODNE od Grejv

Nije lose, samo ovu rampu, imas postolje za to, nekontam sto si stavio ovako dve rampe...  ::) ::)
    Inace 7/10

Neko mi je jednom rekao da treba dve, jedna spuštena i jedna dignuta, da bi funkcionisale u skripti ;D

Citat: Grejv poslato Novembar 06, 2011, 21:38:39 POSLE PODNE
    Neko mi je jednom rekao da treba dve, jedna spuštena i jedna dignuta, da bi funkcionisale u skripti ;D

facepalm.jpg

Mapa; 7.5/10
    Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
    Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: [CH]Mayer poslato Novembar 06, 2011, 21:51:04 POSLE PODNE
    mogao si malo vise i bolje napravit 8/10

Nisam odavno radio u MTA, ovo mi je prva mapa posle dužeg vremena :)

E grejv, grejv ne stavljas tako...nego uzmes novu mapu i onda stavis da je podignuta...convertujes i sacuvas koordinate i onda napravis sve normalno sa spustenom...shvatas?

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
    Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Nije lose 6/10 :D
    Extract RP
    ZATVOREN !!!
    178.33.90.184:4973
    www.extract.com

Citat: [URP]Poslednji Don poslato Novembar 07, 2011, 01:10:49 PRE PODNE
    E grejv, grejv ne stavljas tako...nego uzmes novu mapu i onda stavis da je podignuta...convertujes i sacuvas koordinate i onda napravis sve normalno sa spustenom...shvatas?

Ne zezaj :D

ne zezam  ;)

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
    Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Dobro uradjeno :)
    9/10 - ima par grešaka..