[POMOC] Rent Kola ili Motora

Započeo Nemanja Batinic, Oktobar 14, 2011, 20:24:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Pomoc oko skriptanja...
Detaljan opis problema: Kako da napravim da kada udjem u neka kola da mi pise kolka je cena za rentiranje tog vozila... Znaci ja sam naprimer otisao na server i parkirao auto na mesto gde zelim da se stvara i kucao /save i kako dalje da radim sta treba u pawnou da se radi da bi ta kola ili motori mogli da se rentiraju
Dio skripte: Galaxy State Play...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci: Nemam..
Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2011, 20:32:28 POSLE PODNE od Nemanja Batinic

Zlatan_Ibrahimovic

Ja tebe nista ne razumijem mozes li bolje objasniti?

Zlatan_Ibrahimovic

ja nez,ako sam te skuzio dobro...Mislim da trebas ovako.Odi u igru i udji u to auto i kucaj /oldcar i vidi id tog vozila.I kad vidis neki broj tj. ID tog vozila onda to trebas staviti pod rentanim vozilima...Ali nez gdje se to tacno nalazi,a sad ne mogu naci tacno gdje to bude jer sam na drugom kompu,a na tom drugom nemam pawno ni nist.

EDIT: Evo ovako...Nasao sam nesto.Odi u svoj mode i klikni  CTRL i F.Pa zatim kucaj kako ti se zove ta komanda za rentanje auta/motora i kad naidjes na ovakvo nesto

if(newcar >= 72 && newcar <= 74)
{
if (HireCar[playerid] != newcar)
{
format(string, sizeof(string), "~w~You can Rent this car~n~Cost:~g~$%d~n~~w~To rent type ~g~/rentcar~w~~n~to get out type ~r~/exit

Tu trebas dodati id svog vozila npr sad ako ti je id onog vozila 122 i jos jedan npr 123 samo dodas ovo.

if(newcar >= 122 && newcar <= 123)
{
if (HireCar[playerid] != newcar)
{
format(string, sizeof(string), "~w~You can Rent this car~n~Cost:~g~$%d~n~~w~To rent type ~g~/rentcar~w~~n~to get out type ~r~/exit",SBizzInfo[1][sbEntranceCost]);
TogglePlayerControllable(playerid, 0);
GameTextForPlayer(playerid, string, 5000, 3);
}
}

Eto potrudio sam se da ti pomognem.
Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2011, 20:46:16 POSLE PODNE od LuxZillo