[Pomoc]Kucas bilo koju loz i mozes uci

Započeo S-RP | McEnnedy Keksi :D, Oktobar 01, 2011, 13:02:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: RedLine
Detaljan opis problema: Npr. ja sada ocu nekome provaliti, ajde reci da hou provaliti niku Ime_Prezime, njegova je lozinka mojeime, a j se ulogiram s lozinkom s
Dio skripte: Dat cu vam, samo recite koji dio treba
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Molim? Objasni malo bolje? Hoces provaliti u neciji acc?

Citat: MicroD poslato Oktobar 01, 2011, 13:53:46 POSLE PODNE
Molim? Objasni malo bolje? Hoces provaliti u neciji acc?

nece nikome provaliti nego se moze ulogovati na acc sa bilo kojom sifrom..
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

ispod provjere lozinke dodaj ovako nesto..
else
{
  return ShowPlayerDialog(playerid,LOGIN_DIALOG,DIALOG_STYLE_INPUT,"Login to your account","loggggggggggggiiinn","Login","Cancel");
}

znaci ako je pogresna lozinka da mu prikaze ponovo taj dialog!

Neznam jel to ovsj dio skripte
new loginstring[128];
new loginname[64];
GetPlayerName(playerid,loginname,sizeof(loginname));
format(loginstring,sizeof(loginstring),"Dobrodosli, %s\nTaj nick je registriran.\nSada se mozete prijaviti:",loginname);
ShowPlayerDialog(playerid,12346,DIALOG_STYLE_INPUT,"Prijava",loginstring,"Prijava","Izadji");
}
else
{

Sada mi je izbii novi Error
E:\Silvio\Podaci\Server Pordaci - Security RolePlay\Podaci\Game Mod\Exractan Mod\Test Server\RedLine\gamemodes\rcrp.PWN(8191) : error 017: undefined symbol "LOGIN_DIALOG"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Redak
     return ShowPlayerDialog(playerid,LOGIN_DIALOG,DIALOG_STYLE_INPUT,"Login to your account","loggggggggggggiiinn","Login","Cancel");

dragan12

umesto:
stavis:
  return ShowPlayerDialog(playerid,12346,DIALOG_STYLE_INPUT,"Login to your account","loggggggggggggiiinn","Login","Cancel");

Citat: [BD]Gagi poslato Oktobar 02, 2011, 09:56:34 PRE PODNE
umesto:
stavis:
  return ShowPlayerDialog(playerid,12346,DIALOG_STYLE_INPUT,"Login to your account","loggggggggggggiiinn","Login","Cancel");
Opet mi to nece popraviti

pa citaj error:
error 017: undefined symbol "LOGIN_DIALOG"
moras definirat LOGIN_DIALOG

Citat: KombinatoR poslato Oktobar 02, 2011, 11:50:00 PRE PODNE
pa citaj error:
error 017: undefined symbol "LOGIN_DIALOG"
moras definirat LOGIN_DIALOG
Ma imam ja svoj Login/Reg System, nego me taj bag *ebe