[Pomoc]Kucas bilo koju loz i mozes uci

Započeo S-RP | McEnnedy Keksi :D, Oktobar 01, 2011, 13:02:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: RedLine
Detaljan opis problema: Npr. ja sada ocu nekome provaliti, ajde reci da hou provaliti niku Ime_Prezime, njegova je lozinka mojeime, a j se ulogiram s lozinkom s
Dio skripte: Dat cu vam, samo recite koji dio treba
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Molim? Objasni malo bolje? Hoces provaliti u neciji acc?

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Citat: MicroD poslato Oktobar 01, 2011, 13:53:46 POSLE PODNE
Molim? Objasni malo bolje? Hoces provaliti u neciji acc?

nece nikome provaliti nego se moze ulogovati na acc sa bilo kojom sifrom..
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

ispod provjere lozinke dodaj ovako nesto..
Kod: c
else
{
  return ShowPlayerDialog(playerid,LOGIN_DIALOG,DIALOG_STYLE_INPUT,"Login to your account","loggggggggggggiiinn","Login","Cancel");
}

znaci ako je pogresna lozinka da mu prikaze ponovo taj dialog!

Neznam jel to ovsj dio skripte
Kod: c
new loginstring[128];
			new loginname[64];
			GetPlayerName(playerid,loginname,sizeof(loginname));
			format(loginstring,sizeof(loginstring),"Dobrodosli, %s\nTaj nick je registriran.\nSada se mozete prijaviti:",loginname);
			ShowPlayerDialog(playerid,12346,DIALOG_STYLE_INPUT,"Prijava",loginstring,"Prijava","Izadji");
		}
		else
		{

Sada mi je izbii novi Error
E:\Silvio\Podaci\Server Pordaci - Security RolePlay\Podaci\Game Mod\Exractan Mod\Test Server\RedLine\gamemodes\rcrp.PWN(8191) : error 017: undefined symbol "LOGIN_DIALOG"
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Redak
Kod: C
     return ShowPlayerDialog(playerid,LOGIN_DIALOG,DIALOG_STYLE_INPUT,"Login to your account","loggggggggggggiiinn","Login","Cancel");

dragan12

umesto:
stavis:
  return ShowPlayerDialog(playerid,12346,DIALOG_STYLE_INPUT,"Login to your account","loggggggggggggiiinn","Login","Cancel");

Citat: [BD]Gagi poslato Oktobar 02, 2011, 09:56:34 PRE PODNE
umesto:
stavis:
  return ShowPlayerDialog(playerid,12346,DIALOG_STYLE_INPUT,"Login to your account","loggggggggggggiiinn","Login","Cancel");

Opet mi to nece popraviti

pa citaj error:
error 017: undefined symbol "LOGIN_DIALOG"

moras definirat LOGIN_DIALOG

Citat: KombinatoR poslato Oktobar 02, 2011, 11:50:00 PRE PODNE
pa citaj error:
error 017: undefined symbol "LOGIN_DIALOG"

moras definirat LOGIN_DIALOG
Ma imam ja svoj Login/Reg System, nego me taj bag *ebe