[POMOC] ID vozila

Započeo #marcus., Oktobar 04, 2011, 21:56:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moja
Detaljan opis problema: znaci ovo provjerava dal postoji vozilo sa odredjenim ID-em, ako ne postoji onda returna ID a ako postoji ide dalje, e sad, meni to nece radit... npr. ko kad bi se igrac konekto  i ima ID 0, i svi ostali koji se konektaju imaju isti ID :S
Dio skripte:

//na pocetku
new bool:validcar[MAX_VEHICLES];//ako postoji onda je true, ak ne postoji je false, a meni uvijek daje false, nebitno dal postoji il ne :S

//loop
stock GetFreeVehicleSlot()
{
   for(new i = 0; i < sizeof(validcar); i ++)
   {
       if(!validcar[i]) return i;
   }
   return -1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2011, 21:57:52 POSLE PODNE od #marcus.

Registrirajte se na Pecalicu! (Rewards1 & Prizerebel tip stranice samo sto je ova za Balkan!) Molim preko ovog linka :)

Speedo & Fuel by #marcus.

Što se tiče skriptanja mogu vam pomoći sa manjim problemima, za nešto veliko me ne ispitujte!

mi možemo samo maštat da ti pomognemo... a i naziv stock-a mi govori da ti nisi baš najbolje skužio za šta služi taj kod :/
edit:: možda griješim :)
daj izvor.. link odakle si preuzeo?
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2011, 21:59:41 POSLE PODNE od Marijo B. - K4[Я]!K3™

kakve sad veze ima naziv stocka?

pokusavam izradit COS, a problem je upravo u tim ID-evima, evo sto ja ocu: uskladit ID-eve vozila IG (GetPlayerVehicleID) sa ini fajlom istog imena, a to mi neide od ruke :S

Registrirajte se na Pecalicu! (Rewards1 & Prizerebel tip stranice samo sto je ova za Balkan!) Molim preko ovog linka :)

Što se tiče skriptanja mogu vam pomoći sa manjim problemima, za nešto veliko me ne ispitujte!

format(string,sizeof(string),"/vozila/%.ini",GetPlayerVehicleID(playerid))
if(fexist(string))
{
  KaboomVehicleForPlayer(playerid, vehicleid, true);
}

:D :D
objasni malo bolje... i moras postavit dijelove skripte, skripteru :)

nebitno, rijeseno, mozete lockati modovi  :)
Poslednja Izmena: Oktobar 05, 2011, 16:24:27 POSLE PODNE od #marcus.