Real Madrid Fan Klub

Započeo Classico, Septembar 30, 2011, 00:34:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, želio bih vam predstaviti svoj novootvoreni portal o kraljevskom klubu. Sajt je aktivan otprilike 3 mjeseca i na njemu je uloženo mnogo truda. Trenutno brojimo 22.996 unikatnih posjeta što je meni dovoljno za početak.

Cilj nam je skupiti Å¡to veći broj fanova kraljevskog kluba s naÅ¡ih prostora. Trenutno nije moguća registracija na portal, ali s povećanjem  broja posjetilaca i to ćemo uvesti u funkciju. I ne samo to, s vremena na vrijeme, točnije rečeno s razvijanjem naÅ¡e fan zajednice uvest ćemo i nagradne igre.

Glavna nagrada je originalni dres kraljevskog kluba s natpisom željenog igrača, vlastitog imena i broja. Ukoliko imate posebne želje, kao npr. dres jednog od starijih generacija Reala poput Roberta Carlosa iz 2000-2001 godine, ili pak dres Hugo Sáncheza iz ere 1986-1987 i to vam možemo ispuniti.

Pošto trenutno i nemamo velik kadar administrativnog tima koji radi na pisanju novosti, ovdje ću raspisati konkurs, pa tko misli da zadovoljava navedeno nek se javi.

Ono Å¡to je bitno je:

1. Dobro poznavanje jednog od navedenih jezika: engleski, njemački ili španjolski.

2. Gramatika mora biti na nivou.

3. Po mogućnosti da korisnik piše ijekavicom, jer ne želimo praviti cirkus miješanjem ekavice i već navedenog.

4. Vijesti moraju biti poprilično stručno napisane

NAPOMENA: Ukoliko dotični/a namjerava koristiti google translate kao pomoć, slobodno, ali napominjem da gt. i ne poznaje gramatiku baš dobro ;)

Kako ovo sve nebi izgledalo monotono, uz sami portal odlučili smo otvoriti i forum na kojem možete diskutovati o raznim zanimljivim temama. Å to se tiče voÄ'enja foruma takoÄ'er možete izvrÅ¡iti prijave, bez potrebe za prethodnim pravilima.

Da bi ste pristupili našem portalu, forumu i FB stranici kliknite na linkove ispod.

Poslednja Izmena: Septembar 30, 2011, 10:57:07 PRE PODNE od Classico

Najviše me zanima gdje će te skupljati informacije? Imate svoje timove na terenu koji svakodnevno prate ovaj klub? Ili ipak samo prepisujete članke koje vidite na TV-u ili na internetu...
Kristijan Stipić

Sve vijesti na portalu s općenito s Marce, AS-a i naravno oficijalne stranice realmadrid.com.....

Citat: Classico poslato Septembar 30, 2011, 00:34:06 PRE PODNE

Kako ovo sve nebi
Gramatika mora biti na nivou,a "ne bi" si napisao sastavljeno.Bravo majstore.

Citat: [rajvoSA:MP] CadrRa poslato Septembar 30, 2011, 10:33:22 PRE PODNE

Kako ovo sve nebi

Pod time " 2. Gramatika mora biti na nivou " nisam mislio općenito na čovjeka bez mana ;)...

Citat: Classico poslato Septembar 30, 2011, 10:44:09 PRE PODNE

Kako ovo sve nebi

Pod time " 2. Gramatika mora biti na nivou " nisam mislio općenito na čovjeka bez mana ;)...
Buraz,nije to mala greska.

Citat: [rajvoSA:MP] CadrRa poslato Septembar 30, 2011, 10:52:02 PRE PODNE

Kako ovo sve nebi

Kad bih ja tražio čovjeka bez mana, ne bih nikog našao :)... Ali gle ja kad pogriješim, u većini tih slučajeva je općenito razlog brzo pisanje.

Citat: Classico poslato Septembar 30, 2011, 10:55:40 PRE PODNE
Citat: [rajvoSA:MP] CadrRa poslato Septembar 30, 2011, 10:52:02 PRE PODNE

Kako ovo sve nebi

Kad bih ja tražio čovjeka bez mana, ne bih nikog našao :)... Ali gle ja kad pogriješim, u većini tih slučajeva je općenito razlog brzo pisanje.
Normala,necemo spamat,da ti ne lockaju temu.Sretno ti.

Citat: Classico poslato Septembar 30, 2011, 10:55:40 PRE PODNE
ali si našao čovjeka sa svim manama(...) XD
& MRZIM Real  >:(

Citat: [CroMafia]BURNâ,,¢ poslato Septembar 30, 2011, 16:45:11 POSLE PODNE
Citat: Marijo B. - K4[Я]!K3â,,¢ poslato Septembar 30, 2011, 16:30:22 POSLE PODNE
& MRZIM Real  >:(
:( sram te bilo
nije me sram... mrzim te propale skupe "zvijezde" XD
- najbolje ti je bodrit barcu i man. city to su ti najbolje je.bačke skupine u svijetu nogometa :)

Ja mrzim i Barcelonu i Real Madrid ali zato volim A.C Milan <3
Poslednja Izmena: Septembar 30, 2011, 16:50:30 POSLE PODNE od [TG] P!xel
Since 19.6.2011 - P!xel

- Skripter
- Maper
- Web Developer

Mikic95

Ova tema nije namijenjena da vi govorite koji klub volite, a koji ne.

Citat: [TG] P!xel poslato Septembar 30, 2011, 16:50:12 POSLE PODNE
Ja mrzim i Barcelonu i Real Madrid ali zato volim A.C Milan <3
Milan ide RM-ovim stopama... kupuje "propale" zvijezde koji imaju 2 važnije stvari od nogometa - droga & alkohol(pr. RONALDINHO)

cristiane

Sajt je dobar,samo imaš ilegalnu kategoriju na njemu "LIVE utakmice" (ako se radi o video prenosu),zbog toga možeš izgubiti sajt,a i zaraditi tužbu.

Ovu temu sam otvorio iz gore već navedenih razloga, stoga ako nemate Å¡ta pametno reći zaobiÄ'ite temu, jer očigledno je počeo malo žešći spam.

EDIT: Koksildo, ma to sam stavio na zahtjev pojedinaca, ali uklonit ću jer rijetko tko prati lično s portala ...
Poslednja Izmena: Septembar 30, 2011, 19:14:12 POSLE PODNE od Classico