[Pomoc] MTA 1.0.5

Započeo Krukov, Septembar 27, 2011, 18:02:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dakle mapao sam ceo dan,i sve ekstra radilo,i sad do malo pre sam opet krenuo nastaviti sa mapanjem,sacuvam mapu i izadjem iz MTA.Usao sam posle minut ponovo jer sam zaboravio ubaciti jedan objekt i nece da mi load mapu!Hajde da nece tu jednu nego nece ni jednu drugu,onaj crni dialog za load ostaje sve vreme tu,ne gasi se kad kliknem load i proverio sam,nema nijedan objekt od ubacenih na bilo kojom mapi. Sta da radim?

Instaliraj 1.1 (www.mtasa.com) i ubaci svoje mape tamo. I tada ih probaj loadat.

Instalirao sam jos pre nedelju dana,i ubacio,ali nesto nece.Samo mi recite u koji folder da ih ubacim i da  li zippovane ili kao obicne fascikle da ubacim? Hvala.

Samo ih staviš ovdje MTA San Andreas 1.1\server\mods\deathmatch\resources ne zippane. Normalni folder.

Citat: Nik Delgad poslato Septembar 27, 2011, 23:52:40 POSLE PODNE
Samo ih staviš ovdje MTA San Andreas 1.1\server\mods\deathmatch\resources ne zippane. Normalni folder.
Radio sam to vec. I evo sad sam opet uradio isto,i normalno udjem u MTA 1.1,map editor > open...i nema te moje mape medju tim mapama :/

Daj mi ime mape i meta.xml ovdje u kodu.

Citat: Nik Delgad poslato Septembar 28, 2011, 20:18:45 POSLE PODNE
Daj mi ime mape i meta.xml ovdje u kodu.
Autosalon.map

<meta>
    <info type="map" version="1.0.0" />
    <map src="Autosalon.map" dimension="0" />
    <settings>
        <setting name="#minplayers" value="[ 0 ]" />
        <setting name="#maxplayers" value="[ 128 ]" />
        <setting name="#gravity" value="[ 0.008000 ]" />
        <setting name="#weather" value="[ 0 ]" />
        <setting name="#time" value="12:0" />
        <setting name="#locked_time" value="[ false ]" />
        <setting name="#waveheight" value="[ 0 ]" />
        <setting name="#gamespeed" value="[ 1 ]" />
    </settings>
</meta>

Ima neke teorije da mi pošalješ mapu? Uploadaj je negdje pa mi na PM pošalji link da ja probam sam sredit. Ako nije problem.

Paco

Ja imam problem nesto nece mi se objekti stvorit izbvaci mi vako **NETWORK TRUBLE**(trabl nezz kako se pise xD)