[Pomoc] MTA

Započeo Baraba !, Septembar 26, 2011, 16:17:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eh ovako imam porblem znam da u mta nemozes prlaziti izmapanim djelovima na nekim mjestima al eto ja sam skonotao da mozes sa kolikma prici al sad imam drugi problem pravim jednu mapu i sada krenuo sam da testiram jesam li fino postvio vrata ono da se otvaraju medjutim nmg nikako prici vratima cak ni sa kolikoima kroz taj jedan objekta milim kroz prolaz na tom objektu Objekat 11350 (Station5new) koliko se sjecam i prije sam radio mappe sa ovim objektom i prolazio sam tuda bez problema e sad neznam u cemu je probmem gledo sam imali nesto da zapinje puco puskom u stkala i vrata nista se ne deseva.E sad dali je to zbog MTA ili zbog objekta mada nebi reko da je do bojekta i prije sam ga korisio sve je bilo OK.

Ocekujem odgovor sto prije od ovim malo iskuni gotti itd

Slika: http://zaslike.com/files/zfj5mi5s10xdtkr9l6i6.png

Nisam samo kroz to pokusavo svu dam pokusavao posvaljo na ravnu al neze ga ni sandking probiti xD
Poslednja Izmena: Septembar 26, 2011, 16:19:33 POSLE PODNE od Gandjaa
Zene i Alkohol !

Moguce da ti prilaz blokira neki drugi objekat koji se ne vidi sa druge strane (osim ako mu ne stavis doubleside)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

J4€k

Imam ti odgovor ! xD
Ovaj zid tj ovaj objekat to je pod ono kao pruge itd kao  Railroads ....
ako je to to Kroz taj zid nemozes proci nije problem do vrata i sl vec do zida nije bug , nije niss Jednostavno je tako uredeno

Nadi drugi Zid ako ne napravi vrata koja se nemogu otvarat pa napravite /enter , /exit

Citat: .::[Raven]::.(J4â,¬k) poslato Septembar 26, 2011, 18:16:31 POSLE PODNE
Imam ti odgovor ! xD
Ovaj zid tj ovaj objekat to je pod ono kao pruge itd kao  Railroads ....
ako je to to Kroz taj zid nemozes proci nije problem do vrata i sl vec do zida nije bug , nije niss Jednostavno je tako uredeno

Nadi drugi Zid ako ne napravi vrata koja se nemogu otvarat pa napravite /enter , /exit

Aha ok ona cu izbarati ovu ociju an ova vrata na /enter /exit Hvala gotti hvala reven
Zene i Alkohol !