[Pomoc] Kada kucam /su pise da je izdana tjeralica zamnom

Započeo McEnnedy, Septembar 21, 2011, 15:05:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

McEnnedy

Skripta koju koristim: RedLine
Detaljan opis problema: Kada kucam /su i pise da sam ja osumljicen a nemam onda wLvL

Dio skripte: format(cbjstore, sizeof(turnmes), "HQ: Svim jedinicama ! Izdana je tjeralica za %s.", turner);
SendClientMessage(i, TEAM_BLUE_COLOR, cbjstore);
format(cbjstore, sizeof(turnmes), "HQ: Zlocin: %s",reason);

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Primjer: HQ: Svim jedinicama ! Izdana je tjeralica za Prpo_Prpic. A ja sam taj Prpo_Prpic.

Kako ti je definisan taj drugi igrac za kojim trebas dati WLVL ? Jer ako si ti turner, samo to zameni sa definicijom tog drugog igraca (nadam se da me razumes)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

McEnnedy

Citat: Gotti747 poslato Septembar 21, 2011, 15:12:28 POSLE PODNE
Kako ti je definisan taj drugi igrac za kojim trebas dati WLVL ? Jer ako si ti turner, samo to zameni sa definicijom tog drugog igraca (nadam se da me razumes)
Nerazumijem te. Ja kada netkome dam Wanted level, meni pise ovako .... primjer:
HQ: Svim jedinicama ! Izdana je tjeralica za Prpo_Prpic. A ja sam taj Prpo_Prpic.
I onda kada kucam /wanted pise da je osumljicen netko drugi a ne ja. Ako moze pomoc ?

Pa normalno da ce ti pisati da je tjeralica za tobom kada sam sebi das WL. A to za /wanted, daj /wanted cmd...

McEnnedy

Evo.
if(strcmp(cmd, "/wanted", true) == 0 || strcmp(cmd, "/osumnjiceni", true) == 0)
{
    if(IsPlayerConnected(playerid))
    {
if(gTeam[playerid] == 2 || IsACop(playerid))
{
new x;
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREEN, "Trenutno osumnjiceni:");
foreach (Player, i)
{
if(WantedLevel[i] > 1)
{
GetPlayerName(i, giveplayer, sizeof(giveplayer));
format(string, sizeof(string), "%s%s: %d", string,giveplayer,WantedLevel[i]);
x++;
if(x > 3) {
    SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, string);
    x = 0;
format(string, sizeof(string), "");
} else {
format(string, sizeof(string), "%s, ", string);
}
}
}
if(x <= 3 && x > 0) {
string[strlen(string)-2] = '.';
    SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, string);
}
}
else
{
    SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "   Niste Policajac / FBI / SWAT !");
}
}//not connected
return 1;
}

Kao prvo ja zelim kada ukucaj /su 1 pljacka banke (npr.) da pise
'Izdana je tjeralica za Pero_Peris (npr.). A ne da pise da je izdana tjeralica zamnom.
Jel sada kuzis ?

format(cbjstore, sizeof(turnmes), "HQ: Svim jedinicama ! Izdana je tjeralica za %s.", giveplayer); 

probaj
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

McEnnedy

Pomagaj ako boga znate. Sada mi izbaci 1 Eror.
Eror:

C:\Users\Wysky.SilvioPavličevi.003\Desktop\Test Server\RedLine\gamemodes\rcrp.PWN(8388) : error 017: undefined symbol "giveplayer"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Evo sto mi je Gotti dao:
format(cbjstore, sizeof(turnmes), "HQ: Svim jedinicama ! Izdana je tjeralica za %s.", giveplayer);

Umesto giveplayer stavi kako ti je definisan drugi igrac, pogledaj tu pod komandu, nisam ja Milan Tarot da znam kako ti je i sta u modu.

McEnnedy

Citat: Gotti747 poslato Septembar 23, 2011, 13:48:46 POSLE PODNE
Umesto giveplayer stavi kako ti je definisan drugi igrac, pogledaj tu pod komandu, nisam ja Milan Tarot da znam kako ti je i sta u modu.
A sta ja znam kako to ide. Pokusacu

Kako mozes da ne znas imas li oci ti ? nadji komandu /su i tu vidi kako ti je definisan drugi igrac ? valjda znas kako se definise nesto ?  ::)  8)

McEnnedy

Evo kako je ta komanda
if(strcmp(cmd, "/suspect", true) == 0 || strcmp(cmd, "/su", true) == 0)
{
    if(IsPlayerConnected(playerid))
    {
if(OnDuty[playerid] == 1 && PlayerInfo[playerid][pMember] == 2 || OnDuty[playerid] == 1 && PlayerInfo[playerid][pLeader] == 2 || OnDuty[playerid] == 1 && PlayerInfo[playerid][pMember] == 1 || OnDuty[playerid] == 1 && PlayerInfo[playerid][pLeader] == 1 || OnDuty[playerid] == 1 && PlayerInfo[playerid][pMember] == 11 || OnDuty[playerid] == 1 && PlayerInfo[playerid][pLeader] == 11) { }
else
{
    SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "   Niste na duznosti!");
    return 1;
}
tmp = strtok(cmdtext, idx);
if(!strlen(tmp))
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "Koriscenje: (/su)spect [ID Igraca/Dio Imena] [opis zlocina]");
return 1;
}
giveplayerid = ReturnUser(tmp);
if (gTeam[playerid] == 2 || IsACop(playerid))
{
if(IsPlayerConnected(giveplayerid))
{
    if(giveplayerid != INVALID_PLAYER_ID)
    {
if (gTeam[giveplayerid] != 2)
{
GetPlayerName(giveplayerid, giveplayer, sizeof(giveplayer));
GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
new length = strlen(cmdtext);
while ((idx < length) && (cmdtext[idx] <= ' '))
{
idx++;
}
new offset = idx;
new result[64];
while ((idx < length) && ((idx - offset) < (sizeof(result) - 1)))
{
result[idx - offset] = cmdtext[idx];
idx++;
}
result[idx - offset] = EOS;
if(!strlen(result))
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "Koriscenje: (/su)spect [ID Igraca/Dio Imena] [crime text]");
return 1;
}
if(WantedPoints[giveplayerid] == 0) { WantedPoints[giveplayerid] = 3; }
else { WantedPoints[giveplayerid]+= 2; }
SetPlayerCriminalEx(giveplayerid,playerid, result);
return 1;
}
else
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "   Ne mozete optuziti policajca !");
}
}