[POMOC]MTA ERORR

Započeo Acke, Septembar 16, 2011, 15:09:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozrad svima ...izvinjavam se ako nije po pravilima ovako skinuo sam MTA odavde (http://www.mediafire.com/?7byf4et4e49mb98) ono sa tuta..no nebitno extraktujem sve lepo sve ok i kaze mi sledece

Multi Thef Auto  has not been installed properly,please reinstall[Registry Key not Present]
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Ali tu nema 0.3c objekte?

Probaj sa reinstalacijom kao što ti piše u erroru
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

pa nema to install i ostalo to se samo extraktuje tako sam ga skinuo sa tuta sa ovog foruma...

Pa ako svima radi ne moguce da samo tebi nece da extraktuje.. mozda su ti napali vanzemaljci komp.. probaj da reinstaliras WinRar..
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

OptX

Ako imas sobeit. uninstaliraj ga. Tako je meni bilo :D

Paco

cam hack ili sobeit izbrisi i meni je to bilo
Poslednja Izmena: Septembar 18, 2011, 22:47:47 POSLE PODNE od Paco

Citat: Paco poslato Septembar 18, 2011, 22:29:26 POSLE PODNE
http://www.multitheftauto.com/ probaj da skines odavde MTA ako nemoze onda......Onda obaraj sistem i dizi na kompu.!.

alo jel si ti corav ili sta? evo ti report SMOD-u

Paco

pa sta sam uradio reko liku odakle da skine sta oces nema pravo pomagat?

Citat: Paco poslato Septembar 18, 2011, 22:47:04 POSLE PODNE
pa sta sam uradio reko liku odakle da skine sta oces nema pravo pomagat?

A da malo citas sta on trazi ?!

i koj ce k obarati sistem za MTA ?

nemoj tu da lupetas vec ako ne znas da pomognes nemoj ni skupljati postove
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2011, 13:58:02 POSLE PODNE od Gotti747

moras prvo install obicni MTA bez 0.3c objekata pa kad ga instaliras onda skines taj s tog linka sta si da i pokrenes od tu odakle si skinia jer to sta si skinia nema install nego samo autoplay...

E nema problema skinuo sa nekog levog sajta i radi :D neznam kako ali bilo je do vasem MTA...