[pomoc] Kako od ovoga da napravim bizz

Započeo Danijel96.pwn, Septembar 17, 2011, 14:20:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

skripta koju koristim:balkan undergroun
opis problema : ovako evo slika e sada tu ocu da napravim bizz a u biz da dolaze pare samo kad neko otvori tu pokretnu kapiju
i da mu skine pare vido sam to na nekim serverima ali neznam kako se to pravi pa ako ima neko voljan ako oce da mi pomogne.

evo slika :   http://ultraphoto.org/images/4jeihrrysp5p8jx0d8b.png

hvala
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Ti hoces napraviti samo pokrentu kapiju i oduzimanje novca igracu kada kuca tu komandu npr /kapija...?
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Citat: Acke poslato Septembar 17, 2011, 15:50:00 POSLE PODNE
Ti hoces napraviti samo pokrentu kapiju i oduzimanje novca igracu kada kuca tu komandu npr /kapija...?

balkan undergorund (stari mod) ima dosta bagova, neverujem da ce ti nesto vredeti...

on hoce da napravi novi bizz, tj da kad neko otvori rampu, da se igracu oduzmu pare, a vlasniku biza da odu te pare oduzete od neke rampe... on to hoce...

rado bi ti pomogao ali nemam blage...

Pa koristi trazilicu i vidi dali ima [TuT] za Bizz
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

vidim da niko nezna oko ovoga znam da je malo teze ali mislio sam na neke bolje skriptere ali nema takih koji znaju
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Citat: danijel123 poslato Septembar 17, 2011, 16:28:25 POSLE PODNE
vidim da niko nezna oko ovoga znam da je malo teze ali mislio sam na neke bolje skriptere ali nema takih koji znaju

a kako ti mislis da ti mi napravimo to i na osnovu cega? daj komandu za otvaranje kapije, varijablu za cuvanje novca u taj biz, podizanje novca iz tog biza itd
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

izvini nisi me shvatio hteo sam pitati kako se to pravi sta sve treba da se uradi i to ako te nemrzi napisati ??

hteo bi i ja naucit kako se to radi a ne neko da mi napravi ;D

nemoj me shvatiti pogresno da se ja nesto stobom svadjam to nikako

samo sah teo pitat