[POMOC]Amx File

Započeo Acke, Septembar 19, 2011, 11:14:21 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moj mod kucna produkcija...
Detaljan opis problema:Ovako,skinuo sam jedan mod...exctrat ga..i,a u njemu nije bilo server.cfg file i onda sam i zmog moda kopirao moj server.cfg u taj folder gde sam extraktovao ovaj mod to je sve bilo ok...i posle kada sam hteo da pokrenem moji server kaze da neprepoznaje gamemode....i naravno ugasi se server... pogledam u server.cfg sve u redu,pogleda u gamemodes file postio samo npr SE.pwn uopste mi ga nema amx file kao da se nekako izbrisao a samo sam kopirao moj server.cfg iz mog file gde je mod u fajl gde sam ekrtaktovao taj neki mod koji sam skinuo....a SE.amx(primer) je jednostavno nestao i ceo moj trud oko moda je nestao a na mod sam dobio razne pohvale od stranih pro scriptera no to nije bitno samo vas molim ako znate resenje pomognite mi PLS
Dio skripte: Dat cu ako ce trebat
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): -
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Re-Compilaj mode i ubaci u server.cfg sve pluginove koje taj GM koristi

kao prvo...nije ti nestao trud...tvoj trud je u .pwn,a amx se dobije nakon sta compilas .pwn..znaci compilaj taj svoj "SE.pwn" i vidi ako ima errora pokusaj ih rijesiti,ako ima warninga,oni ti neutjecu na .amx...znaci u server.cfg imas liniju gamemode0,stavi ovako gamemode0 [ime tvog moda(bez .pwn,znaci samo SE)]...