Pozz?

Započeo Jason., Septembar 04, 2011, 17:25:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, ja sam Antonio iz BJ.Prije sam igrao SAMP ali sam prestao jer je bilo malo igraca ko je znao igrat dobar i pravedan RP pa nisam igrao negdje godinu i pol i dotle sam poceo igrat Cross Fire ali nazalost danas mi je ukraden acc koji vrijedi vise od 400kuna i potrosio vise od 400kuna na njega a account sam kupio za 150kn.Pa sam se odlucio vratiti na SAMP sve dok mi dubre hackersko ne vrati account.Pa bi vas molio da mi kazete ona pravila za RP DM i to jer sam puno toga zaboravio.I dajte mi par dobrih IP adresa za igrat!

S postovanjem Antonio.
Poslednja Izmena: Septembar 04, 2011, 17:25:13 POSLE PODNE od Jason.

o.O pozdrav Jason West 2 
Role play (RP) - To je oponasanje stvarnog zivota. Ponasanje potpuno u skladu sa stvarnim zivotom. Znaci voznja desnom stranom ceste, te slicno.
Power gaming (PG) - To je radnja koja se nemoze izvest u stvarnom zivotu. Najpoznatiji tipovi su izbjegavanje metaka, skakanje sa zgrada, trcanje nakon sto vas pregazi auto i slicno.
Meta gaming (MG) - To je mjesanje OOC informacija u IC korist i obrnuto. Znaci dodete do nekog mjesta gdje je neki igrac te vidite njegovo ime iznad glave i zovete ga tim imenom.
Out Of Character (OOC) - OOC je sve sto nije vezano uz lika koji je u igri. Znaci o OOC liku se mora iskljucivo govorit na /b ili ako je ukljucen /o chat.
In Character (IC) - IC je sve sto je vezano uz igru te se govori u local chatu.
Bunny Hop (BH) - To je skakanje tjekom trcanja te ce se kaznjavati kickom. Ako se ponovi igrac ce dobit areu te drasticne mjere kao sto je warn.
Spawn Kill (SK) - To je ubijanje igraca na spawnu. Tako mu ne dozvoljavate da sudjeluje u igri.
Death Match (DM) - To je ubijanje bez razloga. Znaci pukne vam u glavu dodete do burga i pocnete sve ubijati.
Revenge Kill (RK) - To je ubojstvo iz osvete. Primjerice vas netko ubije, vi nabavite oružje, na?ete ga i ubijete ga pomo?u OOC informacija. Revenge kill je tako?er dio Metagaminga, jer koristite OOC informacije da riješite IC razmirice.
Drive By (DB) - Pucanje s mjesta voza?a iz bilo kojeg vozila na pješake, motore ili bicikle. Tako?er je zabranjeno ubijanje elisom helikoptera ili bilo kakvo drugo korištenje elise za nanošenje štete drugim igra?ima.

Welcome.

PING GAMING
Gaming Community

Forum Nickname: Kudrow
Forum Status: Super Moderator
Online serveri: CS 1.6, COD 4
URL Foruma: www.ping-gaming.com
Vlasnik Community-a: Korda