Problem sa MTA!

Započeo D.Ristic, Avgust 30, 2011, 17:07:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako imao sam stari MTA, i sada sam skinuo ovaj novi 1.1 i instaliram sve lepo udjem i kad idem Map editor sacekam, udjem i sve mi crno, viidm pise Conetecd to server, tako nesto.. i samo me izbaci i pise "You are kicked by AI(!@#@!$% tu neki brojevi) .. POmoc ako neko zna kako da resim ovo bicu mu zahvalan.. :DD

Nemam, bas sam i ja mislio da je do toga. :S

Paco

iskljuci camhack i sve sto ima hack to je i meni bilo ako imas camhack ili sobeit ili nesto neki hac to ugasi izbrisi i raddice ti  :P :P

Skini nove resource: http://code.google.com/p/mtasa-resources/downloads/detail?name=mtasa-1.1-resources-r783.zip&can=2&q=

Nakon što ih skineš, ekstraktuj ih u MTA San Andreas 1.1\server\mods\deathmatch\resources

Trebalo bi da posle toga sve bude OK. (Ako nemaÅ¡ ovo resources u deathmatch folderu uÄ'i jednom ingame map editor i izaÄ'i i biće ti napravljeni)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

A da svi redom procitate pravila ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri