Ping RolePlay

Započeo [PG]Korda, Septembar 05, 2011, 22:43:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

// USKORO :S
Poslednja Izmena: Septembar 05, 2011, 23:28:19 POSLE PODNE od [PG]Korda

Sretno :D

Makar je to jos jedan slabi edit noxicusa!
Since 19.6.2011 - P!xel

- Skripter
- Maper
- Web Developer

Citat: [TG] P!xel poslato Septembar 05, 2011, 22:45:47 POSLE PODNE
Sretno :D

Hvala prem da vjerujem da si to slago  ;D

Sergio_Don

Mogo si to malo bolje editati :)

Citat: [TG] P!xel poslato Septembar 05, 2011, 22:45:47 POSLE PODNE

Sretno

Haj nek nam je sretno Svakim update ce biti bolje i bolje  ;D

Citat: [PG]Korda poslato Septembar 05, 2011, 22:43:47 POSLE PODNE
Ping Gaming Community
Ping RolePlay

IP:85.25.152.73:8877
Otvorenje:utorak, 5.9.2011. u 20:30

Ping Gaming Community je nastao 1.8.2011. godine. Trenutno se baziramo na SA:MP i CS 1.6 Serverima. Uskoro se mislimo prosriti. Takoder imamo web i game hosting -> www.pan-hosting.com . Za sad u planu imamo otvoriti 3 SA:MP i 4 CS 1.6 Servera. Trenutno nam je otvoren SA:MP FreeRoam server i Counter Strike 1.6 server. A sada vam predstavljamo i Ping RolePlay server.

Intro

Intro se sastoji od dobrodošlice, creditsa i zahvala.

Registracija i Logiranje

Prilikom registracije morate prihvatiti uvjete korištenja. Zatim se morate registrirati tj. upisati svoju lozinku. Nakon toga se popunjavaju informacije.

Kada se budete logirali prvo ce vam se pokazati logo, a zatim slijedi upisivanje lozinke i logiranje.

Spawn

Spawn je na LS aeru. Tamo se nalazi nekoliko bizeva i rent za aute i bicikla. TakoÄ'er na spawnu se nalazi i par donator auta.

Ostalo

Na serveru ima raznih komandi.

Ovako izgledaju statsi

Bankomati

Server ima 20+ bankomata na raznim mjestima.

OwnerShip sistem

CarOwnerShip

Na serveru se nalazi 2 CoS. Jedan je pored benzinske kod burga i tamo su sportski auti. Drugi je malo dalje tamo se nalaze svakakvi auti. Trenutno ih se može kupiti oko 30 a na updatovima ce se redovito dodavati jos vozila. Komanda za kupiti je /kupivozilo i nakon toga se sve radi sa komandom /v

MotoOwnerShip

MotoOwnerShip se nalazi na garazi na LS dokovima. Izbor motora je velik, a cijene su prikladne. Komanda za upravljanje sa motorom je /mo

Sistem za firme

Sistem za firme je jako dobar. Glavna komadna je /frima. Na serveru se nalazi razne firme od kioska da renta. Ovdje ćemo vam pokazati samo 3 vrste tj. Kiosk, Trgovinu s odjecom i Super market. Komanda za kupovinu u sivm firmam je /kupi.

Kiosk

Trgovina s odjecom

Super market

Poslovi

Na serveru se nalazi 20 poslova neki od njih su drvosjeca, advokat, komunalac, seljak, dostavljac...

Organizacije

Na serveru se nalazi 6 organizacija. Neki od njih su Police Department, Federalni Biro, Cable News Network...

Mafije/Bande

Gradom vladaju 2 mafije i 2 bande. La Cosa Nostra se nalazi na već poznatom brdu.A nedaleko od njih su Terroristi u napuštenom skladištu kod kolodvora. Ostalo vam ostavljamo da sami istražite :)

Mape

Server je izmappan u velikoj kolicini. Ali mapanju nije kraj izmapane su sve vazne lokacije i neke sporedne, ali na updatovima ce redovite biti novih mapa. Pošto želimo da server bude Hard RP. Nakon nekog vremena neke ce se mappe mjenjat a tada ce na serveru biti na mjestu di je mappa imappani radovi i tako ce stajati neko vrijeme i onda ce doci prava mapppa.

To je to što ćemo vam otkriti za ostalo će te nas morati posjetiti i nadamo se ostati s nama :)

Napisao si "Otvorenje:utorak, 5.9.2011. u 20:30" danas je 5.9 ali je PONEDELJAK  

ispravka: utorak je 06.09 a ne 05.09   ;D

Hvala svima. Bit ce jos editan to smo ostavili za updatove :)

Gledo sam u datum pa slucajno napiso danas :D

Ovo nije uopce nista dodavano, nego ste samo preimenovali Noxicus na Ping :S
Cak se vide i neki bugovi koji niste uspjeli srediti, no nek vam je sretno...
Just one more time.

J4€k

Aj sretno vam bilo makar niste bas puno uradili
Jos nesto Maknite taj znak Ljevo iznad Ping Gaminga gdje pise jer vam tu smeta na mapi

Ja zaista ne znam dali je isttina da nije nista uradjeno jer nisam niakd gledo pravu verziju noxicusa ali koliko ja znam oni vec dugo rade ovaj mod zato sam otiso tamo uradio nekoliko mapa Opstina,Banka aista neznam kakvi su skirpteri da znam bilo bi mi puno lakse i da je isti noxcius bar bi znao da znaju raditi a ovako neznam na cemu sam al eto ostacu uz njih ako i od ovog nebude nista napustam samp jer evo vec jedno 5 mjeseci sam u potrazi za nekim normalnim serverom da je tek otvoren da pomognem koliko mogu da uspije ali sve do sad ili su skoz beze ili se ne otvore na kraju.Vise stvarno nema zivaca da se jebem oko toga

Znate Å¡ta upravu ste svi. Nista od otvaranja napravit cemo nesto vise. Jednostavno sam mislio da je ovo dovoljno za otvorit a ostalo na updatovima ali ocito nije