Pomoc oko psa :D

Započeo [LH]Prozivka, Avgust 18, 2011, 19:37:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ma to je normalno prvih par dana da je takva, Ja imam dva pekinezera i jedan i drugi dok su tek dosli bili su neki potisteni plahi. Dok se nisu malo naviknuli, i ako je vratis u leglo dok je ponovo uzmes bit ce isto jer ona se navikla na kuju(mamu njezinu) i cvilit ce sve dok ne shvati da ne moze vise bit s njom, dok to shvati dok se prilagodi smirit ce se. A to sa setnjom nema veze ako je mala ako moze hodati bilo bi dobro da setate barem 10-ak metara a dalje je uzmes u ruke i napravis s njom krug do kraja tako ce se nauciti kuda ce setati i malo ce se privikavati na novu okolinu uostalom mozda bude malo piskila i kakila. :P ako sta trebas pitaj

[quote author=[OG]Monph2 link=topic=29937.msg226953#msg226953 date=1314053420]
Ma to je normalno prvih par dana da je takva, Ja imam dva pekinezera i jedan i drugi dok su tek dosli bili su neki potisteni plahi. Dok se nisu malo naviknuli, i ako je vratis u leglo dok je ponovo uzmes bit ce isto jer ona se navikla na kuju(mamu njezinu) i cvilit ce sve dok ne shvati da ne moze vise bit s njom, dok to shvati dok se prilagodi smirit ce se. A to sa setnjom nema veze ako je mala ako moze hodati bilo bi dobro da setate barem 10-ak metara a dalje je uzmes u ruke i napravis s njom krug do kraja tako ce se nauciti kuda ce setati i malo ce se privikavati na novu okolinu uostalom mozda bude malo piskila i kakila. :P ako sta trebas pitaj
[/quote]

kako mos njenoj mami rec da je kuja! to je fina ljepa žena ;)

poznaticovik

Citat: Corex poslato Avgust 23, 2011, 02:07:18 PRE PODNE
[quote author=[OG]Monph2 link=topic=29937.msg226953#msg226953 date=1314053420]

kako mos njenoj mami rec da je kuja! to je fina ljepa žena ;)
[/quote]

Mislim da nema potrebe za glupavim i maloumnim postovima.

I ti da imas 3 godine da te ja uzmem sebi plako bi  :D  :D .
Samo rad red i disciplina,a to sto cvili,proci ce,vremenom ce sve manje i manje,i onda ce nestati.A nemoj samo da ga hranis hranom za pse,daj mu i neke hrane koju i ti jedes.A ako hoces da tvoj ker kolje sve redom,kad bude mogao jesti meso,daj mu malo veci komad zivog krvavog mesa,i kad to pojede,onda 3-4 dana nemoj davati nsita da jede,ono daj mu malo beze.Tako 3-4 sedmice,onda kad ga izvedes na klanje,cim zagrize i osjeti krv,znaj da je protivnik mrtav u 10 sekundi  :D  ;D