Pomoc oko zvucne

Započeo samirfox, Avgust 22, 2011, 20:20:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dali neko zna ili postoji program za to..

Da zamjenim analogne izlaze na zvucnoj karti.. imaju 3 izlaza prvi je za mikrofon drugi je za slusalice tj Svjetlo Zeleni a treci je Plavi.. Barem tako je kod mene... e dali sad neko Zna kako da zamjenim Plavi za svjetlo zeleni... Dali postoji neki program ili se to moze nekako odradit.. jer mi na zvucnoj neradi taj svjetlo zeleni

[align=center]

[/align]

Nemožeš mjenjati to jer je to spojeno sa čipom tačnije sa cijelom zvučnom, ne gine ti kupovina nove =)

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

a vidi imam ja i novu :) ALS4000
al i ona ima isti taj problem...
no sve se to desilo kad mi je frend prikopco previse svega na jedan izlaz... i apff nista se necujee... al ponekad se samo desi ili ja cackam pa se to popravi onda cujem sve na taj jedan izlaz.. dosta komplikovano... a sa ovom ALS kad ukopcam mic i sluske u zadnji izlaz.. sve cujem a na ovoj integrisanoj necujem YT tj L i R zvukove :S
[align=center]

[/align]

Mirnas_Tajic

cuj ja sam imao cudan problem sto mislim da niko nije dozivio meni intengrisana zvucna nije radila i ja se cudio :D i ja kupim novu i hay proslo je 2 mjeseca kad mi izbaci Win Eror da imam 2 ista Hadverd-a i ja iskljucim ovu umetnutu zvucni kad radi mi intengrisana zvucna :D a jel u tebe integrisana ili je umetnuta probaj oborit sistem i stavi druge drajvere kao i ja bgm.. nemorate vjerovati