Imam pitanje!

Započeo SoNNix, Avgust 18, 2011, 03:45:54 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SoNNix

Evo ja imam pitanje zasto vi ne trazite nove moderatore za odredene PDF pola ih nije aktivno...evo sad cu vam sve izlistat,pa vi pogledajte sami i mislim da bih bio red da trazite nove moderatore za ODredjene PDF!

IZLIST: to mozete pogledati i sami tko je kolko aktivan

Pomoć u vezi SA:MP klijenata...Vilko-otisao je...AKTIVNOST:Kolovoz 13, 2011, 22:19:59

Pomoć u vezi SA:MP servera... CH/Ismet-nije aktivan...AKTIVNOST:Listopad 10, 2010, 19:57:14

Trgovina za raćune...ΉΥPΣЯΛƬӨЯ-nije aktivan...AKTIVNOST:   Kolovoz 13, 2011, 03:09:14

GTA download zona...[BF]Monk-nije aktivan...rekao je da je otisao...AKTIVNOST:Srpanj 26, 2011, 04:08:06

SA:MP server oglasi...[GG] Fox- nije bas aktivan...AKTIVNOST:Kolovoz 13, 2011, 18:15:53

Gamemode skripte...Darko-nije bas aktivan...AKTIVNOST:Kolovoz 13, 2011, 20:19:25

SA:MP mape...[IF] mariomako-nije nimalo aktivan,otsutan odavno...AKTIVNOST:Srpanj 27, 2011, 07:53:03

Predstavite se!... Andrej Davidovic-nimalo aktivan...AKTIVNOST:   Srpanj 26, 2011, 21:20:07

Evo ja sam vam napisao,pa vi razmislite...Komentare prihvacam i mislim da se slazete s mnom...

EDIT:Malo sam izmjenio
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2011, 04:01:13 PRE PODNE od SoNNixâ„¢

Nije sve onako kako izgleda,kolega moj  ;D

imas pravo... pola ih je otislo...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

To si upravu, ali pogledaj ove činjenice.
- Super Moderatori, več par meseci vode forum.
- Admini su neaktivni.
- Kad god uÄ'emo, milion problema, milion pitanja, milion sr*nja i banova.
- Sve što mi možemo, jeste da otvorimo ptijave i da odaberemo moderatore, a ko zna kad će oni biti dodeljeni.
- Većina moderatora je odsutna ili je na moru.
- Nije nama lako :)
Sve u svemu, evo ja ću se potruditi da uhvatim Chrisa na Face-u i da mu kažem da doÄ'e jedan dan i podeli.

Zlatan_Ibrahimovic

to bi bilo dobro :D,da dodijele se novi modovi
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2011, 09:49:20 PRE PODNE od [iP]LuxZillo

ja mislim da se s-modovi netrebaju dirat jer su oni vrh....

a jedino moderatori pdf jer su neaktivni...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

[BUL]Salvatore

Tako je, pola moderatora je otišlo

Mariomako je dobio ban 4ever, a ove druge ćemo sačekati do kraja ljeta, kada se svi vrate sa odmora i sl. edit: izgleda da ništa od čekanja xd

Citat: [ED] gonss poslato Avgust 18, 2011, 09:34:55 PRE PODNE
- Admini su neaktivni.

Za Soprana znam da se ubio kad je dobio račun za sve servere i zajednice koje vodi XD
Dude se javi tu i tamo ako neko treba nešto oko CH i ako treba nekom obrisat račun.
Chirs, nemam blage oko njega...
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2011, 10:39:20 PRE PODNE od BloodMaster

Mikic95

Eto, otvorene su nove prijave za moderatore ... lock  ;)