[Pomoc] Objekti dowload!

Započeo Tong Po, Avgust 13, 2011, 20:30:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja sam temu otvorija prije 7 dana niko mi nije da odgovor Tema se zove [Pomoc] Novi objekti! Sad opet otvaram da mi odgovorite!

Vako zanima me ovi novi objekti  Video : http://www.youtube.com/watch?v=o5NlO64xkFU&feature=related
Skinija sam jedne sta je ovi jedan postavija Download 0.3 Objekti MTa ali kad sam te stavija objekte nisam ovo nasa koji mi tribaju
Ja to nisam nasa u mom MTA jeli mi mozete dat link di te skinit objekte!

MOLI VAS ODGOVORITE TRBAJU MI AKO IMA STA NOVIJI OBJEKTI DI IMA VISE OBJEKATA JELI MOZE LINK!

CitatEDIT, kako ubaciti ostale verzije:

server -> mods -> dm -> recources -> editor main

i preko notepada otvorite meta.xml

zatim nadjite

<script src="samp_models_rc3_1.lua" type="client"/>

i tu umesto rc3_1 upisite npr rc5... zavisi od verzije koja vam odgovara, ne mozete sve od jednom. ako hocete rc3 part 2 objekte upisit umesto rc3_1 -> rc3_2

Uskoro preveden tut kako konvertovati objekte iz mta u samp.

jesam ali nece jbt sta sam reka da sam pokusava!

Citat: Tong Po poslato Avgust 13, 2011, 20:50:02 POSLE PODNE
jesam ali nece jbt sta sam reka da sam pokusava!
Omg jesi skidao mta ali nisi ovo mijenajo pogledaj koja je verzija objekata New/Neue Objects/Objekte Samp 0.3c RC4
i kada skines mta sa 0.3c objektima trebas ovo iznad sta sam ti dao uraditi i staviti RC4 ...

Znam ja, naravno da tı ne radı kada ılı ne umes da upıses tacno ıme verzıje ılı ne znam nı ja sta vec radıs, u svakom slucaju korıstı trazılıcu, a posto vec ne volıs da je korıstıs L84S tı je dao odgovor, LOCK
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri