[POMOC]Mapa u Mod

Započeo [CF] Doggyâ„¢, Avgust 14, 2011, 08:24:14 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TREBA MI POMOC

Danas sam mapo mapu za svoj server i nezz gde se nalazio bas tocno gde se nalazi svi oni redci  koji se kopiraju u mod

Mapam za jako male pare kvalitetne mape za RPG RP DM i STUNT server vise na PM Cijela mapa 5 - 30 kn za admina na serveru mapam Besplatno

Idi na www.convertffs.com i imas gore u gornjem desnom uglu "I want to upload instead of pasting!". Idi na to i nadji gdje si folder mape. Npr. ako si je spremio pod burg, bit ce ti ime foldera burg. I onda udji u taj folder i nadji burg.map. Ne burg.html, nego .map. I sada idi na open, i kada ti ucita sve, ti idi na convert. I te kodove sto dobijes, otvori pawno, i nadji public OnGameModeInit. I tu stavi te kodove :D. Ako nesto nije jasno, PM :D.

Korıstı trazılıcu ı pronacıces odgovor.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri