Otvorenje Balkan MTA sutra u 8 sati!

Započeo SARMA, Avgust 08, 2011, 22:28:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Prebacujem na novi web.. Malo se upali, malo ugasi, kreten :D

cristiane

Citat: n0nE poslato Avgust 12, 2011, 13:14:26 POSLE PODNE
Mogu sat otvorit forum za samp i uradit sve isto ko na bs i sta ce te vi gdje pise da je ista od ovog zabranjeno.
Piše ovdje,to je veoma jednostavno kopiraš ovaj forum (mislim u poptpunosti kopija),odavde dobiješ ban,cenzuriše ti se link i toliko od nas.I šta možeš sa tim forumom ako ovdje ne reklamiraš? Gdje ćeš prikupiti članove za taj SA:MP forum?
Uzet ću za primjer ovaj MTA forum,malo pogledajte forum njihov i vidjet ćete da su svi članovi sa ovog foruma,a sada zamislite da su ovdje cenzurisani ko bi im bio na forumu.Evo uzet ću za primjer i svoju zajednicu,da nisam ovdje reklamirao ne bih imao toliko dnevni članova koliko imam,sigurno.
Eh sad,ovdje administracija ima ovlasti da donosi pravila,a pravila su da ne kopirate,jer ako kopirate neće vam ništa posebno uraditi osim što će vas odavde ukloniti sa vašom zajednicom,pa vi razmislite.

Pa i ne slazem se u potpunosti s tobom koksildo...Pogledaj na primjer corelliev samp forum. Otvoren prije 3-4 dana vec ima ogroman broj igraca a nije reklamiran na ovom forumu...
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

cristiane

Citat: >>R15KY<< poslato Avgust 12, 2011, 17:09:13 POSLE PODNE
Pogledaj na primjer corelliev samp forum. Otvoren prije 3-4 dana vec ima ogroman broj igraca a nije reklamiran na ovom forumu...
Correlli je druga priča,mnogi članovi prate na SA:MP forumu ex-yu board i tako znaju Å¡to se dogaÄ'a.Pa se to proÅ¡iri.Al uglavnom i tamo su svi članovi koji su i ovdje.

Kakve to veze ima, realno na ovom forumu se ne mogu dobiti igraci za server ovdje se moze dobit 'momentalni broj' igraca koji ce doc na otvorenje samo vidjeti kako to izgleda, a cisti primjer zajdnica koji su uspjeli bez ovog foruma, G F, L B, B E - uglavnom serveri koji su ovdje zabranjeni ili se ne zele ovdje isticati kako ne bi ispalo da ih je BS postavio na noge.
Kristijan Stipić

cristiane

Citat: [H]265 poslato Avgust 12, 2011, 17:27:54 POSLE PODNE
Kakve to veze ima, realno na ovom forumu se ne mogu dobiti igraci za server ovdje se moze dobit 'momentalni broj' igraca koji ce doc na otvorenje samo vidjeti kako to izgleda, a cisti primjer zajdnica koji su uspjeli bez ovog foruma, G F, L B, B E - uglavnom serveri koji su ovdje zabranjeni ili se ne zele ovdje isticati kako ne bi ispalo da ih je BS postavio na noge.
Slažem se sa tim,samo što ja ne govorim o SA:MP serverima,već o ovim novim zajednicama koje se otvaraju poput MTA,IV-MP i td.
Poslednja Izmena: Avgust 12, 2011, 17:38:54 POSLE PODNE od Koksildo

Citat: Koksildo poslato Avgust 12, 2011, 17:38:25 POSLE PODNE
Slažem se sa tim,samo što ja ne govorim o SA:MP serverima,već o ovim novim zajednicama koje se otvaraju poput MTA,IV-MP i td.

Da to u redu, tu si u pravu.
Poslednja Izmena: Avgust 12, 2011, 17:56:09 POSLE PODNE od [H]265
Kristijan Stipić

N0NE

Cek gospodine ufurani mislio sam Koks..nemogu ti zapamtit ime de reci jestel jaci od gamers.ba nije da reklamiram al eto-.....

Citat: Koksildo poslato Avgust 12, 2011, 16:07:29 POSLE PODNE
Citat: n0nE poslato Avgust 12, 2011, 13:14:26 POSLE PODNE
Mogu sat otvorit forum za samp i uradit sve isto ko na bs i sta ce te vi gdje pise da je ista od ovog zabranjeno.
Piše ovdje,to je veoma jednostavno kopiraš ovaj forum (mislim u poptpunosti kopija),odavde dobiješ ban,cenzuriše ti se link i toliko od nas.I šta možeš sa tim forumom ako ovdje ne reklamiraš? Gdje ćeš prikupiti članove za taj SA:MP forum?
Uzet ću za primjer ovaj MTA forum,malo pogledajte forum njihov i vidjet ćete da su svi članovi sa ovog foruma,a sada zamislite da su ovdje cenzurisani ko bi im bio na forumu.Evo uzet ću za primjer i svoju zajednicu,da nisam ovdje reklamirao ne bih imao toliko dnevni članova koliko imam,sigurno.
Eh sad,ovdje administracija ima ovlasti da donosi pravila,a pravila su da ne kopirate,jer ako kopirate neće vam ništa posebno uraditi osim što će vas odavde ukloniti sa vašom zajednicom,pa vi razmislite.

Sta znaci da je ovo jedini forum za reklamiranje servera i ostalog?  :-\  ::) none slazem se sa tobom