[Pomoc]-Boje

Započeo Klujber, Avgust 04, 2011, 15:14:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Los Balkan
Detaljan opis problema:znaci di mogu naci ID boja one codove i to sve i ako bi mi neko mogao ubaciti u ovo je chat za admina da mi slozi da samo head admin moze pisati da ja to onda usporedim pa da znam...I komanda da je /Ha
Dio skripte:
   //----------------------------------[AdminChat]-----------------------------------------------
   if(strcmp(cmd, "/admin", true) == 0 || strcmp(cmd, "/a", true) == 0)
   {
       if(IsPlayerConnected(playerid))
       {
         new length = strlen(cmdtext);
         while ((idx < length) && (cmdtext[idx] <= ' '))
         {
            idx++;
         }
         new offset = idx;
         new result[128];
         while ((idx < length) && ((idx - offset) < (sizeof(result) - 1)))
         {
            result[idx - offset] = cmdtext[idx];
            idx++;
         }
         result[idx - offset] = EOS;
         if(!strlen(result))
         {
            SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "{F81414}Balkan Mafia {00C0FF}Komanda | /a [admin chat]");
            return 1;
         }

new arank[64];
         if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 1) { arank = "Admin LvL 1"; } //
         else if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 2) { arank = "Admin LvL 2"; } //
         else if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 3) { arank = "Admin LvL 3"; } //
         else if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 4) { arank = "Admin LvL 4"; } //
         else if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 1337) { arank = "Co-Administrator"; } //
         else if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 1338) { arank = "Head Administrator"; } // Ti ovdje jos mozes dodavati .. samo kopiras else if itd.
         else { arank = "Unknown"; }

format(string, sizeof(string), "[ %s ] %s kaze:%s ", arank, sendername, result);
         if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1)
         {
            SendAdminMessage(COLOR_LIGHTRED, string);
         }
         printf("Admin %s: %s", sendername, result);
         new y, m, d;
         new h,mi,s;
         getdate(y,m,d);
         gettime(h,mi,s);
      }
      return 1;
   }

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):--
Ex Yu Gaming Comunity [Otvorenje danas 9.7.2011 u 20:00 sati] IP servera:178.63.80.210:7892

Pitanje?: znaci di mogu naci ID boja one codove i to sve i ako bi mi neko mogao ubaciti u ovo je chat za admina da mi slozi da samo head admin moze pisati da ja to onda usporedim pa da znam...I komanda da je /Ha

Koje IDeve boja? Koje codove :S? I to sve, sta to sve? Na /a komandi imas vec kad HeadAdmin pise da pise da je HeadAdmin, jedino ako zelis poseban chat za Headadmine?
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Da zelim poseban chat za Head admine...A one boje koji su ID boje ono #110324 ili kak vec ti codovi za boje i di to mogu naci??
Ex Yu Gaming Comunity [Otvorenje danas 9.7.2011 u 20:00 sati] IP servera:178.63.80.210:7892

http://www.nogray.com/color_picker.php - boje

Za headadmin chat ti treba takva ista komanda, samo stavis /ha

+ novi stock, callback SendHAdminMessage

Vjerojatno ces skuzit..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Jel mi mos to uraditi da ja usporedim jer sam novi u skriptanju i ucim pa da usporedim pa da sljedci put znam kako napraviti......i ako moze da je tekst ljubicaste boje...Hvala unaprijed...
Poslednja Izmena: Avgust 04, 2011, 15:40:35 POSLE PODNE od Klujber