[Pomoc] MTA objekat primistit

Započeo Tong Po, Avgust 03, 2011, 17:53:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vako ja mappam vec 3 Tjedna nije bi bilo jasno ovo!
Ja naprimjer uzmen neki objekat i postaving ga i kasnije ga ne mogu stisnit na njega da ga drugdi primistit ako mi mozete to rec kako da popravim!

Ima dosta objekata koji su tako nezgodni za "pronalazenje strelicom", pritisni F i u gornjem meniju nadji "Current Objects" i tu nadji koji ti je taj objekat, pritisni 2 puta na njega i mrdaj ga strelicama. :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

znam tako ali mi je nezgodno i netocno i ne zeli kako ja zelim :S

Probaj onda iz raznih razdaljina uhvatiti objekat. Tj probaj prvo onako kao sto sam ti rekao ali ne klikci dva puta na objekat nego samo jednom da ga oznaci onim crvenim kvadratom pa onda probaj dva puta strelicom.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Pritisni slovo "E" i miš će ti postati crven i onda samo klikni na objekt...