[Pomoc] Kako da ubacim u MTA vec izraden prostor

Započeo *.:David:.*, Jul 27, 2011, 23:37:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Msm ja bih htio ubaciti [evo link] "http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=28469.0", ovu rafineriju, pa ako mi netko moze pomoci di trebam ici da ubacim taj kod od te refinerije? :S

Otvoris novu mapu na "New" zatim je sejvujes praznu kao npr "Rafinerija", onda konvertujes ove objekte preko Deluxe Convertera u MTA Deathmach kod, i te kodove ubacis u MTA > server >mods > deathmatch> recources> rafinerija >rafinerija.map fajl > i tu prekopiras te kodove, sejvujes, udjes u MTA otvoris Rafinerija i videces mapu. Ako ne znas da konvertujes lepo evo ti:

http://pastebin.com/ZcUsUyw4
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Gotti, mislim da te nisam lepo razumeo...Na koji nacin da otvori .map fajl ???
Nece lepo da ispadne ako preko Notepada otvara...Bar ja mislim...
Drugaciji je nacin kodovanja... :/ btw: Svidja mi se sto se neko okrece ubacivanjem u MTA, a ne u SAMP...
Znaci da je za MTA server ne sve za SAMP vise, djeeeaaa :D

[quote author=[OG]ukolazaNinje link=topic=28889.msg217152#msg217152 date=1311807948]
Gotti, mislim da te nisam lepo razumeo...Na koji nacin da otvori .map fajl ???
Nece lepo da ispadne ako preko Notepada otvara...Bar ja mislim...
Drugaciji je nacin kodovanja... :/ btw: Svidja mi se sto se neko okrece ubacivanjem u MTA, a ne u SAMP...
Znaci da je za MTA server ne sve za SAMP vise, djeeeaaa :D

[/quote]
Sta pricas ti. On oce da ubaci vec postojecu mapu da je edita. Nije ovo za MTA Server.  ;D

Mozda do sutra napisem Tutorial o ovome.

Nebitno...To iz njegovog posta ne mozes da zakljucis...
Ili otvara server ili zeli da je edita... :-\
Nzm sto se javljas kad je ocigledno da nije NAGLASIO.

Pa ja preko notepada otvaram .map fajl kad ocu da editujem nesto  :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Aha, ok, mislio sam da su tu kodovi drugaciji, hvala... ;)
Mozes da lockas sad... :-\