[Pomoc]U vezi fighting style-a

Započeo Zlatan_Ibrahimovic, Jul 17, 2011, 20:07:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zlatan_Ibrahimovic

Skripta koju koristim://(moja skripta)
Detaljan opis problema:Htio bih pomoc u vezi ovog fighting style-a.Hocu da prvo kazem da ja imam komandu fighting style i kad npr odaberem boxing.Mogu da koristim taj boxing style.Ali kad se relogujem toga vise nemam.Pa htio bih da vas pitam kako da postavim da se fighting style spremi.Jer radio sam po nekoj fs i nece da mi radi to za spremanje.Ali komanda i ostalo hoce.
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

dodas kako kod spremanja statsa a i treba nam taj kod, nije za vraga Dio skripte: llinija
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Zlatan_Ibrahimovic

ali problem je sto ne znam sta cu upisati za fightingstyle medju spremanja statsa :D

pa pogledaj kako je kod neceg drugog, recimo kako je spremanje para pa ti kopiras i izmjenis, sandi se brate snadi
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Zlatan_Ibrahimovic

pa znam to ali mozda ne uspijem ali hajd probam

Pokazi nam deo koji ti sprema statse deo koji ih ucitava  ;)

Zlatan_Ibrahimovic

Eto dokaz da nesto mozes i sam uraditi, a vecina njih otvori teme ni ne pokusa da uradi.

Zlatan_Ibrahimovic

a eto jer sam ja se zeznuo jer mislio sam da treba jos svasta toga dodavati za ovaj fightstyle