[Pomoc] Zvucnici !

Započeo SteXi.ılllı., Jul 14, 2011, 10:36:48 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako, ostavio sam komp da radi, i probudilo me zujanje zvucnika, nisam znao kako je poceo da zuji uopste ali do sinoc je normalno radio.
Ustanem i pustim pesmu, cuje se lepo a i zuji :O
Do cega je problem ? :S

[quote author=[OG]SteXi.ılllı. link=topic=28291.msg211131#msg211131 date=1310632608]
E ovako, ostavio sam komp da radi, i probudilo me zujanje zvucnika, nisam znao kako je poceo da zuji uopste ali do sinoc je normalno radio.
Ustanem i pustim pesmu, cuje se lepo a i zuji :O
Do cega je problem ? :S

[/quote]
Imam isti problem ne zuji baš toliko ali čuje se.
I kad ih ugasim, opet upalim možda prvih 10-ak minuta sve normalno i opet zuji :S
Sad koristim slušalice najviše pa mi i nije toliki problem ali ipak želim to riješit!

Meni su bile slusalice prikljucene tada, i izvadim njih opet isto, ugasim pa upalim isto,..

spojila se + i - zica otvoris zvucnike tamo dje je membrana i tamo bi se trebale dodirivat samo ih razdvoji.
To je bilo kod mene sad nezz sta je kod tebe
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Da se spojila + i - zica izazvalo bi spoj,to je jednostavno zato sto nije gasio zvucnike i pregrijavanjem se ostetili. Ja imam slusalice pa isto tako zvuce,ali do duse ja sam svoje razvalio tako da samo jedna strana radi.  :-*
Poslednja Izmena: Jul 14, 2011, 19:13:27 POSLE PODNE od [Wt:RP] Axel Nelson
//

Vidi, unutrasnji delovi su preblizu dzek-a za zvucnik...
Kad onu uticnicu stavis pozadi na metal...Sta se desi?
Baca signal, zvizdi, pisti...To ti je problem...Probaj to...