Pruka svim balkan samperima i adminu vlasniku balkan sampa - Benjaminu Tomicu

Započeo [ST]Michele, Januar 15, 2010, 20:21:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav!

Eto oslanjam se na ovo temu: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=2936.75

Iako sam svjesan da ču zbog ovog vjerojatno dobiti ban al me to ne brine.

Nakon što smo svi konaćno saznali da je admin i vlasnik ovog foruma Benjamin Tomić ( Tony_Soprano ) vlasnik CroHerze saznali smo razlog favoriziranja CH!
MeÄ'utim dok su tutoriali skriptanja najvažniji neka tako i ostane!

Benjamin ti si mene prvi napao, moga brata, igrace, ekipu i serrver, teškim uvredama, psovkama, i bolnim napadima ja sam se suzdržao i nisam ti ništa uzvratio!

Štoviše ovom ti se temom želim ispričati ukoliko sam ti nešto skrivio te što sam doveo do toga da ti se otkrije pravi identiet na ovom forumu i kako kažu nije bilo lijepo to skrivati ne kužim zašto si uopće! Mislim vidilo se da to vodiš i znalo se ali sada je službeno ti si vlasnik ovog carstva!

I joÅ¡ jedna stvar da je stvarno kukavički od tebe da kad su te svi počeli napadati da si kukavički lockao temu i pobijegao nakon Å¡to si ti prvi započeo napad bolnicm vrijeÄ'anjem na mene, brata, ekipu i server barem si mogao dopustiti da bitku i okončamo...
Al eto nema veze!

Eto time samo želim reći igraćima da mi je žao zbog svega što sam uzrokovao na ovom forumu i što sam rekao neke skrivene ch stvari!

Ako vas zanima pratite temu: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=2936.0

Zahvaljujem se svima!

Lijep pozdrav!
Poslednja Izmena: Januar 15, 2010, 20:21:48 POSLE PODNE od [ST]Michele

Citat: admin poslato Januar 15, 2010, 20:04:03 POSLE PODNE
CH NIJE FAVORIZIRANA ovdje, svatko tko na bilo kojem mjestu na ovom forumu nastavi raspravu u vezi ovoga ili sl. DOBIT CE BAN i ocekujem da ostali administratori i modovi tako postupaju.

Hebiga.


Rekao sam ti Michele. A to, nisam htio reci upravo radi toga sto se sada dogada. A svima sam htio pomoci i htio sam biti onaj koji ce pogurati SAMP na Balkanu i to smo Correlli i ja uspjeli uciniti i meni je to najvaznije, ali shvatit cete jednom da sam ja sto se tice ovog foruma NEUTRALAN samo nisam mogao popustiti na tvrdnju da je CH prije Djure bila propast. A i nazivciralo me sto nitko drugi osim vas ne trazi mane u drugim serverima, tj najvise vi to radite, tako je.