[pomoc] gta sa mapping

Započeo m@rio, Jul 08, 2011, 17:35:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

da li se moze mappati SP i kako, ako mi moze netko objasniti.Hvala

Može se mapati GTA SA SP.

Iskreno ja to nikad nisam ni pokušavao uradit, a bome nisam ni probao taj program.
Nadam se da bi ti trebao radit jer je to slično MTA samo za SinglePlayer.
Ukoliko bude bilo kakvih problema prijavi ovdije pa ću pokušat ja nać neki bolji i da radi. Naravno prvo ću ga testat.
Poslednja Izmena: Jul 08, 2011, 17:41:11 POSLE PODNE od [GG] mafica .pwn

ok thx budem probao s tim pa javim

ja sam radio s jednim zove se map editor i mogu ti reci da je teze nego MTA, objekti su u nekoj vukojebini, onda ono pozicioniranje itd. teski shit, ja bas gledao tutove, moze preko MTA mappat pa u SP, imas ipl converter
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Nisam pokusavao, ali mislim da moze da se ubaci u SP radjeno preko MTA...
Moze poput moda, tako je radjen mod GTA SA Srbija...Ako si cuo za to...Jos odavno je bilo aktuelno...
Pa ako te zanima, pomocicemo sa nekim tutovima u vezi toga ;)

[quote author=[OG]ukolazaNinje link=topic=28058.msg211096#msg211096 date=1310598860]
Nisam pokusavao, ali mislim da moze da se ubaci u SP radjeno preko MTA...
Moze poput moda, tako je radjen mod GTA SA Srbija...Ako si cuo za to...Jos odavno je bilo aktuelno...
Pa ako te zanima, pomocicemo sa nekim tutovima u vezi toga ;)

[/quote]ne, GTA Srbija je imala samo uredene texture zgrada nije imala dodatnu mapu kao sto mos u MTA radit
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Aha...Da, ali je dosta slicno...Oni su promenili modove, verovatno mogu i da mappaju za SP i ubace kao mod...

ma netreba mi sada, bratic je htio znati kako se mapa sp, hvala svima