[Pomoc] Nece da radi hostan server!

Započeo Zgruvoâ„¢, Jul 06, 2011, 19:47:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako: Ja sam skinuo GAMEMODE FactionGame i testiro ga kao kucni server i radio je medjutim bio je kad COMPILAM ima jedan WARNING za JunkBuster Anticheat! Kucni server savrseno radi! Gamemode sam lepo UPLOAD u GAMEPANEL ali server nece da radi! Iz hostinga(KGB) su pookusavali ali neide! Sveli su taj razlog sto neradi da je ovo problem! Ako neko zna u cemu je problem ili moze pomoc da resim ovaj problem neka mi rekne ispod kako! HVALA UNAPRED!!!

[16:19:46] foreach called
[16:19:46] Loading 218 pickups... Loaded successfuly !
[16:19:46] [junkbuster] [WARNING!]
[16:19:46] [junkbuster] JunkBuster is not used in gamemode or OnGameModeInit returns 0.
[16:19:46] [junkbuster] Make sure you use JunkBuster.inc in your gamemode. If you want to
[16:19:46] [junkbuster] use JunkBuster in filterscripts, too, include JunkBusterFS.inc in
[16:19:46] [junkbuster] your filterscript.
[16:19:46] [junkbuster] It's recommended to include JunkBuster.inc in your gamemode

Ali kako da drzim server bez anticheata jbt a i ovaj je EXTRA uradjen!

Hmmm, hvala ti mozda isprobam ako ovo nikako neuspem resiti..ima li jos neko neko misljenje da li ovo moe da se popravi?

Citat: [Cyb3r | RP]UsHeR poslato Jul 06, 2011, 20:08:45 POSLE PODNE
Pa probaj da izbrises junkbuster mozda ce ti onda raditi...
gdje se on nalazi imam i ja isti problem
http://i.imgur.com/MMUzj.jpg
Pro Zupanja Rol3Play Gaming, dodite i uzivaj te u serveru[KLIKNI NA LINK].
Trazite se vele skripter nagrada 1339 admin, ako bude dobar dobije 1340 admina.
Obratite mi se na PM.

Citat: [Cyb3r | RP]UsHeR poslato Jul 07, 2011, 08:11:34 PRE PODNE
Udjes u mod ctrl+f probas naci anticheat(jankbuster) ako nema pogledas u filterskripte a ja sam siguran da ces pronaci u modu...
i sta onda napraviti?
Obratite mi se na PM.

Udjes u mod ctrl+f probas naci anticheat(jankbuster) ako nema pogledas u filterskripte a ja sam siguran da ces pronaci u modu...

Nije "jankbuster" već JunkBuster tako može pogriješiti i onda reći da nema toga i skripti!!

CitatI sta onda napraviti??

IzbriÅ¡eÅ¡ sve vezano za JunkBuster znači izbriÅ¡eÅ¡ sve iz filterscripts,uÄ'eÅ¡ u pawno mapu i uÄ'eÅ¡ u mapu include izbriÅ¡eÅ¡ isto sve vezano za JunkBuster i iz server.cfg obrises iz filterscripts ako si stavio tamo JunkBuster i onda si obrisao sve vezano za JunkBuster i staviÅ¡ novi Anti-Cheat!!

EDIT:Editao sam evo sad pročitaj pa probaj skontat ćeš 100% ti stavio ovo šta sam prije stavio a ja sad editovo probaj skontat ovo šta sam napiso ak nezz postaj tode sad ili se javi na PM meni ili nekome drugome!
Poslednja Izmena: Jul 07, 2011, 12:52:51 POSLE PODNE od Dane

Citat: Dane poslato Jul 07, 2011, 12:45:27 POSLE PODNE

Nije "jankbuster" već JunkBuster tako može pogriješiti i onda reći da nema toga i skripti!!

CitatI sta onda napraviti??

Izbrišeš sve vezano za JunkBuster i staviš novi Anti-Cheat!!
neam ja to pojma
Obratite mi se na PM.

najlakse reci nean ja pojma, da jse potrudi jebemu
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: System32 poslato Jul 07, 2011, 12:55:34 POSLE PODNE
najlakse reci nean ja pojma, da jse potrudi jebemu
*ebemu potrudicu se  :P
Obratite mi se na PM.

Ajde nemojte se svadjat tu sad! Uradicu ovo pokusacu ubaciti drugi ANTICHEAT samo mi zao delete JunkBuster jer imam sve moguce jbg pa mi ga zao delete ali moracu izgleda!

Jbg kad moraš onda moraš bitno je da radi server i igraju drugi igrači ako JunkBuster nevalja onda nevalja nešta stavi novi Anti-Cheat ako neradi taj Anti-Cheat šta metneš imaš igrače tj.Admine koji mogu banat cheatere i eto!! :P :P

Ma uredu je to sve shvatam  ja to nego mi nije jasno kako KUCNI server znai LOCLAHOST moze da radi bez ikakvih problema a ovaj HOSTANI kad uploadam gamemode NECE...a sve identicno bude?  :'(

Da nije hostani Linux? Mozda skripta (tj dijelovi) nerade kako treba sa Linuxom.