[Savjet] mute s timerom

Započeo System32, Jun 30, 2011, 18:22:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

evo trebam jedan mali savjet a to je:
imam komandu /mute [ID], pa sa da dali da dodam da admin upise na odredeno vrijeme u minutama ili da je ovaj mutan sve dok ga admin ne /unmute ili gmx dok ne dode?
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

vremenski mute je bolja mogucnost od trajnog muta, nama je dugo bio trajan mute i cesto se desavalo da admini zaborave da nekome maknu mute, tako da je bolje da stavis na vrijeme

ockej, metnit cu to hvala ;)

mre lock
Poslednja Izmena: Jun 30, 2011, 19:24:38 POSLE PODNE od System32

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

ne moras timer koristit za to... ne kontam zasto stalno zelite usporavat vase modove, jednostavno uzmi varijablu kojoj stavis vrijeme s unix time stampa + dodaj koliko da bude mute(naravno sve najbolje u sekunde pretvori) i kada god zeli pisat samo provjeri jel manja ta kazna od trenutnog time stampa, ako je odbij pisanje, ako nije stavi varijablu na nulu i to je to...

malo naucite razmisljati kao programeri, ne samo kao roboti jedno te isto raditi...
Poslednja Izmena: Jun 30, 2011, 19:40:47 POSLE PODNE od Dude

neda mi se sad i stim zajebavat lakse vako ;)

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Citat: System32 poslato Jun 30, 2011, 20:01:33 POSLE PODNE
neda mi se sad i stim zajebavat lakse vako ;)

gle svaki puta kad ti timer radi samo usporavas sinkronizaciju, jer dok se taj loop ne izvrsi nista drugo server ne obradjuje, cemu gubiti bezveze dragocjene milisekunde...

uff nes ti milisekunde, nije to RP server pa da ce laggat, ovo mos pod lockot ja cu napravit kako ja znam ;)

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim: