[Savjet] Mobitel

Započeo [ED] Kazakov, Jun 27, 2011, 11:59:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima. Ovako. Imam Nokiu 5230. Pala mi je i sada mislim da mi je otišao display.
Dali da dam ju popraviti ili da kupim novi,jel možda bi za troškove popravljanja mogao kupiti novi mobitel.

kup novu
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Kupi novu! :DDD
Since 19.6.2011 - P!xel

- Skripter
- Maper
- Web Developer

Kupi novi. Ne isplati ga se popravljat. ;)

Kupi Novi mob,ovako dok ti poprave dugo vremena i skupo gotovo ko mob obicno da kupis :D

U nekim mobitelima, pukne display, pa je dovoljno samo otvorit plastiku (masku) i stisnut dvije kopcice i izvadit taj display i ubacit novi.
Ja imam Nokiu 5800, ali nikada nisam razbio display.
Dok recimo kod Ericssona u vecini slucajeva imaju te kopcice
Eh sad.. trebo bi se raspitat oko toga ;)

SoNNix

ja sam je imao,isplati ti se kupit novi mob

Kupi nov, i nemoj vise uzimati touchscreen nokie, imao sam ih puno i na svim sam imao problema, uvek se stvori neki veliki problem koji se ne moze popraviti, softwer im je grozan, to ti je moj savet ;)

Citat: Prozivka poslato Jun 27, 2011, 15:48:53 POSLE PODNE
Kupi nov, i nemoj vise uzimati touchscreen nokie, imao sam ih puno i na svim sam imao problema, uvek se stvori neki veliki problem koji se ne moze popraviti, softwer im je grozan, to ti je moj savet ;)

Lazes :)
Imo sam nokiu 5530, pa sada 5800 i koristim se s Nokiom C7
S nijednom nisam imao problema.. To Å¡to vi razbijate display i nepazite kako barate s mobitelom, nije kriva Nokia, niti bilokoji drugi proizvoÄ'ač

e sad ga slupaj skroz... pa kupi novi :D merak je merak :P

Kupi ovaj! Ovo je prava stvar boli glava  8) Sony Ericsson XPERIA x8

Citat: Luigi poslato Jun 27, 2011, 16:43:17 POSLE PODNE

Xperia x10 je zakon :))
I nju imam negje u kuci

Hvala svima na savjetima.
Citat: Luigi poslato Jun 27, 2011, 16:43:17 POSLE PODNE

Već sam malo gledao,i dosta mi je dobar Aino.[/b]

ako ides kupovat novi uzmi preko nekon operatera novi lg sa dvojezgrenim procesorom, a ako ne, uzmi nokiu x6....

Citat: Prozivka poslato Jun 27, 2011, 15:48:53 POSLE PODNE
Ne pricaj gluposti...imao sam 3 razlicite nokie touch screen, i nikad nije bilo nikakvih problema... sto se softwarea tice odlican je, ali naravno moras ga stalno updateat (kao na svakom mobu)...
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...