SKOL| YuR€

Započeo SKOL| YuЯ€, Jun 26, 2011, 10:46:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

RL informacije :

-Vase ime po mogucnosti i prezime : Jure Skorić
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : Živim u Å ibeniku i tamo sam roÄ'en !
-Koliko imate godina : 27
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum : Rekao mi je brat , ali nisam siguran dali je on uopće tu  >:(
-Vase misljenje o forumu : Tek sam se registrirao iz dosade , ali mislim da ce biti ok !
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : Dolazim sa Valhalla Gaming ROLEPLAY-a (zapravo to nije SA:MP nego MTA )
-Koliko dugo igrate SA:MP : 2 godine
-Da li skriptate : Da pomažem bratu sa Second Kind Of Life modom , koji je edit GF -a ... ubiti ja sam mu reko , ako će otvorit RP serveru 12. mjesecu nek radi mod od nula , a on ne nego uzeo GF  ???  ::)
-Čime se bavite : Inače sam arhitekt , radim nacrte kuća !

Citat: SKOL| YuЯâ,¬ poslato Jun 26, 2011, 10:46:26 PRE PODNE
RL informacije :

-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum : Rekao mi je brat , ali nisam siguran dali je on uopće tu  >:(
-Vase misljenje o forumu : Tek sam se registrirao iz dosade , ali mislim da ce biti ok !
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : Dolazim sa Valhalla Gaming ROLEPLAY-a (zapravo to nije SA:MP nego MTA )
-Da li skriptate : Da pomažem bratu sa Second Kind Of Life modom , koji je edit GF -a ... ubiti ja sam mu reko , ako će otvorit RP serveru 12. mjesecu nek radi mod od nula , a on ne nego uzeo GF  ???  ::)
Idi ubij se ako igras SA:MP sa 27 godina  ???
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

ÄŒuj ubij se ... igram samp povremeno a i može se reći rijetko , Å¡to se ne smijem zabaviti  ;) ?

Ne, naprotiv, mogao si da se vratis sa starog accounta nego da pravis nov.  :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

a tko da se vrati ? izgleda da nisam dobrodosao ...

Citat: SKOL| YuЯâ,¬ poslato Jun 26, 2011, 11:08:06 PRE PODNE
ovdije si, bar od strane mene, dobrodosao.
To koliko imas ti godina nije bitno, bitno je sta imas u glavi ;)
dobrodosao,zabavi se i postuj pravila

Citat: Gotti747 poslato Jun 26, 2011, 10:56:56 PRE PODNE
Citat: SKOL| YuЯâ,¬ poslato Jun 26, 2011, 10:46:26 PRE PODNE
RL informacije :

Idi ubij se ako igras SA:MP sa 27 godina  ???

vidi se da si dijete neko, a ako nisi dijete onda razmisljas kao dijete...

ako se covjeku igra Å¡ta sad, covjek zavrsio faks arhitekta i ti njemu goovris da se ubije XDD

čovika ako to zabavlja igrat ce, boli ga k ...

Zdravo YuЯâ,¬ :D

Što se toga tiče pregledaj malo forum i vidit ćeš ko je gotti.

Neznam ti ja joÅ¡ niÅ¡ta  :-\ , registrirao sam se iz dosade , neću baÅ¡ puno vremena ovdje provodit jer ovdje mi nije mjesto

Citat: |SX:RPG| K4[Я]!K3 poslato Jun 26, 2011, 11:31:01 PRE PODNE
Zdravo YuЯâ,¬ :D

Što se toga tiče pregledaj malo forum i vidit ćeš ko je gotti.
Ko je gotti?Ispricaj nam ti lepo posto ti najbolje znas ,lol -.- omg

Btw,Dobrodosao .

Karike, aj nam ti kazi ko je Gotti, posto u zadnje vreme nesto mnogo pametujes.

Izvini za ovo Yure, dobrodosao.

SoNNix

dobrodosao,sretno ti u snalazenju na forumu

Dobrodosao, zabavi se, uzivaj i postuj pravila
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com