Bildanje

Započeo BloOm3R!, Jun 18, 2011, 22:51:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ako mislis malo sad za more a da te cure vide ^^ Bolji su ti trbusni misici to cure vise gledaju :DD
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

a neee  :D sad sam doma 2-3 mjeseca pa mi dosadno  :P a nekakve koristi mora biti hahaha

CitatBolji su ti trbusni misici to cure vise gledaju :DD

pa ja bi i to pojacao msm ruke sad neizgledaju lose one bi prije mogle postat bolje a za prsa mi tesko izgleda...

Citat: Ï...ÊŸÑ,ıмαÑ,ε poslato Jun 18, 2011, 23:24:16 POSLE PODNE
Ako mislis malo sad za more a da te cure vide ^^ Bolji su ti trbusni misici to cure vise gledaju :DD

i sta izbaci stomak tj plocice a ruke ostanu mrsave :D ...bolje mu je sve da radi tokom vezbi...ali evo npr u koliko radis sklekove, trbusnjake, proapdanje i zgibove, nikako nemoj posle otici trcati...trci neki drugi put..posto ne valja kombinirati razlicite delove tela...

ja sam imao problem iskocila mi neka vena...u teretani sam radio na bencu..tj prsa i otisao na spravu za nove i preko stomaka mi iskoci neka vena sta li je tesko sam ziv ostao, tesko dises, padas u nesves tok se to ne smiri

EDIT: za prsa radi sklekove, ujedno radis i ruke i ramena :D
Poslednja Izmena: Jun 18, 2011, 23:29:04 POSLE PODNE od Ralph
//

Ovako, znam da je bespotrebni komentar no:

hahahahahahahahhaha...  :D :D :'( :D :D :D
hakler xD

cristiane

Citat: [Banana$]ReadMe.txt poslato Jun 18, 2011, 23:50:34 POSLE PODNE
Ovako, znam da je bespotrebni komentar no:

hahahahahahahahhaha...  :D :D :'( :D :D :D

Znam da je bespotreban ban što ću ti prikačiti,al bilo bi red.Zar ne? Ups,zaboravio sam da mi nećeš moći odgovoriti jer ti se dogodila greška prilikom pristupa forumu.

Prvo ovi sto govore da ce ti bildanje usporit rast lazu. Visina nema nikakve veze sa teretanom vec genetikom.
Nije ti rano pocet bildat. Eto Arnold Schwarzeneger je poceo sa 14 godina.
Kreni u teretanu ako zelis snagu i misice. Kod kuce nikad neces moc imat sve sprave potrebne. I moras puuuuuuno da jedes. 3 Obroka dorucak rucak vecera nisu dovoljni. Najmanje 5-6 puta dnevno jedi. Fast food moras izbacit skroz. I samo naprijed :) :) Redovno treniraj, budi uporan i uspjet ces.
Poslednja Izmena: Jun 19, 2011, 10:08:43 PRE PODNE od Corleone

Poceo sam vjezbat radim vjezbe 1 sat na dan a navecer oko 9 do 10 trcim po veeeeeelikom igralištu za nogomet :D po 6-7 krugova.

bravo. malo se odmoris i onda radi trbusnjake i sklekove. vidit ces do sredine mjeseca bit ces covjek i po :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Eto, dobio si savete vidim da si i poceo vezbati, samo nastavi
LOCK

cristiane

Citat: Corleone poslato Jun 19, 2011, 10:07:19 PRE PODNE
Prvo ovi sto govore da ce ti bildanje usporit rast lazu.
Nek ti braziliac ne lažeš.