[pomoc] banka

Započeo sampzone, Jun 16, 2011, 21:12:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mod koji ja koristim: BU = BSZ

problem: neki dan mi je pomogao vanila oko pljackanja banke...da kada neko opljacka banku da nemoze opet za 1h al neradi....evo tema http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=26764.msg197512#msg197512 mozel mi sad neko pomoci...kako da napravim al da radim kada neko opljacka banku da nemoze opet se opljackati za 1h

dio skripte: evo vam moja /robbank komanda
if(strcmp("/robbank", cmdtext, true) == 0)
{
    SetTimerEx("Pljacka", 3600000, false, "%d", playerid);
    SendClientMessage(playerid, COLOR_GREEN, "Pokusavate da opljackate banku sacekjte 30 sec!");
    }
   if(IsPlayerConnected(playerid))
   if(PlayerToPoint(2.0, playerid, 2309.5198,-2.6837,26.7422))      //ovdje mozete staviti bilokoje koordinate
   {
                   SetTimerEx("RandomPljacka", 30000, false, "d",playerid);
             return 1;
   }
}

slike:/

Vanila tnx tebi al komanda buga...kada igrac opljacka banku i nakon sat vremena pise da nemoze a i ako nije opljacko opet nemoze...znaci nemoze nikako da se pljacka...

Hvala za pomoc unaprijed!

ja ne vidim da si ti dodao ovo
if(Timer[playerid] == 1) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "Morate pricekati 1 sat da bi opljackali banku");
Timer[playerid] = 1;
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

dodavo sam...al neradi ajde ti reci tj postaj tu komandu gdje da dodam pls?

na pocetak
new Timer[MAX_PLAYERS];

ovo u OnPlayerCommandText
if(strcmp("/robbank", cmdtext, true) == 0)
{
   if(IsPlayerConnected(playerid))
        {
              if(Timer[playerid] == 1)
                      {
                             SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "Morate pricekati 1 sat da bi opljackali banku");
                       }
       if(PlayerToPoint(2.0, playerid, 2309.5198,-2.6837,26.7422))      //ovdje mozete staviti bilokoje koordinate
              {
                            SetTimerEx("RandomPljacka", 30000, false, "d",playerid);
                            Timer[playerid] = 1;

}
                  }
         return 1;
}

a na kraj
forward Pljacka(playerid);
public Pljacka(playerid)
{
 Timer[playerid] = 0;
}