[Pomoc]Warninzi

Započeo FireMan, Jun 15, 2011, 22:29:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:BNRP(od 0) 
Detaljan opis problema:Radio sam Login/Register system za svoj mod po ovom TuT-u http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=17264.0 i dobio sljedece Warinige
Dio skripte:C:\Users\Sa-Mp\Desktop\BNRP\gamemodes\BNRPv2.0.pwn(536) : warning 219: local variable "file" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Sa-Mp\Desktop\BNRP\gamemodes\BNRPv2.0.pwn(818) : warning 219: local variable "file" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Sa-Mp\Desktop\BNRP\gamemodes\BNRPv2.0.pwn(818) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Sa-Mp\Desktop\BNRP\gamemodes\BNRPv2.0.pwn(833) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Sa-Mp\Desktop\BNRP\gamemodes\BNRPv2.0.pwn(835) : warning 219: local variable "file" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Sa-Mp\Desktop\BNRP\gamemodes\BNRPv2.0.pwn(835) : warning 219: local variable "string" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Sa-Mp\Desktop\BNRP\gamemodes\BNRPv2.0.pwn(835) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "string"
C:\Users\Sa-Mp\Desktop\BNRP\gamemodes\BNRPv2.0.pwn(835 -- 858) : warning 217: loose indentation
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

8 Warnings.

Sta sam krivo napravio? 
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): 

Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Ja  u tom TuT-u niasm nasao local variable "" shadows a variable at a preceding level.
btw u tom TuT-u dosta toga fali tj. dosta jos warninga ima koji tamo nisu objasnjeni.
ON: To znaci da ti je vec defniran file i string te nemozes dva puta definirat samo obrisi jedan od njih.

a vidi nisan ni ja skuzio

@Problem: sve te linije obrisi jer te variajble vec negdje prije imas, 833- poravnaj liniju, 835- 858 - poravnaj liniju
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Dobro poslje cu popravit te Warninge ali kad ja uÄ'em u igru ne pokaze mi se dijalog za login/register :'(

Citat: FireMan poslato Jun 16, 2011, 09:39:51 PRE PODNE
Dobro poslje cu popravit te Warninge ali kad ja uÄ'em u igru ne pokaze mi se dijalog za login/register :'(
jel ti za mod pise Unknow?

Da pise jer nisam postavio ime