[Pomoc] Forum

Započeo [GU]Spoky, Maj 27, 2011, 17:04:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ja neznam sta cu pa da vas pitam koji je forum bolji? oba su moja al neznam koji da uzmem za server.. evo 1.   http://lostcityroleplay.forumhr.com/
2.  http://g-unitrole3play.forumcroatian.com/   mislim recite koji je ljepsi pa da zamijenim ovaj drugi ili da ga napravim da bude kao prvi ( prije se zvao server Lostcity pa je bio pun bugova, nemojte mislit na onaj Los city nije to isto)  ocijenite u komentarima  8)

Najbolji je forum placenog domena :D
A inace ovako prvi...

Bože, oba su očajna. Kao prvo sredi logo, skoro sam napadaj dobio dok sam ga vidio. Forum jos nekak moze proci za prvu silu.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

pa sad cu dobit od hosta  :D pa sad me zanima kako da ga uredim da bude ko taj 1 ili 2... sliku nisam ja stavio ova ide koja mi je u potpisu, jel ti ta bolja   :P
Poslednja Izmena: Maj 27, 2011, 17:14:51 POSLE PODNE od sonic

Citat: [ЯPF] !K4[Я]!K3 poslato Maj 27, 2011, 17:19:24 POSLE PODNE
Nevalja ni prvi a boga mi ni drugi xd

www.simplemachines.org

hahahha sta komas onda, sad si ti faca sto govoris da ne valja.. hahahh pa i ovako tek sam krenuo s tim bice bolje za par dana  :P

Citat: LordShigi poslato Maj 27, 2011, 17:11:54 POSLE PODNE
Bože, oba su očajna.
potpis...

po meni,nevalja ti uopce ta tema....

Citat: sonic poslato Maj 27, 2011, 17:22:01 POSLE PODNE
hahahha sta komas onda, sad si ti faca sto govoris da ne valja.. hahahh pa i ovako tek sam krenuo s tim bice bolje za par dana  :P

mora biti bolje jer nemoze gore od ovog -.-''
Poslednja Izmena: Maj 27, 2011, 17:24:22 POSLE PODNE od [ЯPF] !K4[Я]!K3

pa jel mi mozete pomoc onda.. msm malo mi objasnit ili dati neke programe pls

Zar je tako tesko shvatiti da je ovo pomoć u vezi SA:MP SERVERA a ne FORUMA?

Sto se tice izgleda foruma nevalja prvi a niti drugi forum jer si samo promjenio logo.

EDIT:
Citat: sonic poslato Maj 27, 2011, 17:24:59 POSLE PODNE
pa jel mi mozete pomoc onda.. msm malo mi objasnit ili dati neke programe pls
Kakve programe?
Poslednja Izmena: Maj 27, 2011, 17:26:29 POSLE PODNE od O.o Wang

Poslednja Izmena: Maj 27, 2011, 17:26:44 POSLE PODNE od [ЯPF] !K4[Я]!K3

Nevalja nijedan.
Bolje ti je uzmes fino neki free hosting kupis sebi domenu info, Info domena na godaddy.com ti je 1-2 eura tako nesto.
Skini SMF ili Phpbb3 i instaliraj

u jbt pa daj onda ako iko zeli da mi pomogne nek se javi.. msm bice nagrada nekakva, nema veze neljutim se na komentare i bolje da mi odma kazete pa da ispravim  :D

Ovo nije SMF forum i ovde se ne postavljaju takva pitanja.
Svrati do www.smf-hr.com