[POMOC] Poruke

Započeo MaX91, Maj 28, 2011, 11:23:41 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Edit FactionGamea.
Detaljan opis problema: Ovako, hoću da napravim jednu rečenicu kada se igrač registruje/logira, da piše ovako:
Ti si logiran kao Admin Level: %d[/b]. Ovdje za ovo %d ću staviti svjetlo plavu.
Ali kada ovo napravim, pojavi mi se errori.
Evo kako pravim:
format(string2, sizeof(string2), "Ti si logiran kao Admin Level: %d",PlayerInfo[playerid][pAdmin]);
SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE,string2);
format(string2, sizeof(string2), "Ti si logiran kao GameMaster Level: %d",PlayerInfo[playerid][pGm]);

I sad hoću ovako:
format(string2, sizeof(string2), "Ti si logiran kao "COLOR_RED"Admin Level: "COLOR_LIGHTBLUE"%d",PlayerInfo[playerid][pAdmin]);
format(string2, sizeof(string2), "Ti si logiran kao "COLOR_LIGHTGREEN"GameMaster Level: "COLOR_BLUE"%d",PlayerInfo[playerid][pGm]);

I kada to stavim pojave mi se errori, a inače sam tako definirao boje za dialog, itd.
Može neko pomoći, tj. postati pravilno?
Molim vas!
Tražio sam poput tražilice ali nema ni jedan odgovor.
Molim vas pomozite, jako mi je bitno!
Dio skripte: Dao sam gore gdje sam opisao problem.
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Poslednja Izmena: Maj 28, 2011, 11:40:56 PRE PODNE od [AG] Reddy

cristiane

Razdvojio sam ti post iz GR! Editaj po pravilima ovog pod-foruma i promjeni ime teme.
Poslednja Izmena: Maj 28, 2011, 11:31:08 PRE PODNE od Koksildo

pa daj errore
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

format(string2, sizeof(string2), "Ti si logiran kao {FF0000}Admin Level: {33CCFF}%d",PlayerInfo[playerid][pAdmin]); 

HTML boje - http://www.computerhope.com/htmcolor.htm

Za Admina probaj ovako:
if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] > 0)
{
format(string2, sizeof(string2), "Ulogiran si kao {F81414}Admin level: {00C0FF}%d.",PlayerInfo[playerid][pAdmin]);
}

A za GM ovako:
if (PlayerInfo[playerid][pGm] > 0)
{
format(string2, sizeof(string2), "Ulogiran si kao {C9FFAB}GameMaster level: {0049FF}%d.",PlayerInfo[playerid][pGm]);
}

Probaj tako,trebalo bi raditi...