[pomoc] objekti

Započeo sampzone, Maj 25, 2011, 14:12:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mod koji aj korisitm: BU

problem: znate li ona lampa kod pd sto stoji na kapiji sto se okrece.....kako da dodam te objekte u svoj srv imal igdje id tih objekata...jesul to pickupi ili objekti....pls help

dio skripte:/

slike:/

Hvala za pomoc unaprijed!
Poslednja Izmena: Maj 25, 2011, 14:23:35 POSLE PODNE od $--L84S--$

To su ovi novi objekti Za 0.3c ja mislim

U temi kada trazite pomoc, nesmijete praviti usporedbe. Primjer: "Mogu li ovo napraviti kao na XX serveru"...
i daj neke slike toga objekta.

znam da nespijem uporedjivati....msm neznam kako drukcij da vam obj.....pa zato sam uporedio.....evo vam slika.....// imalo je na prije i PD lampa koja se okrece i plava je ali nema je vise....takvi se lampe samo nisu duge nego male...pls helppp
Poslednja Izmena: Maj 25, 2011, 14:52:48 POSLE PODNE od $--L84S--$

Citat: sampzone poslato Maj 25, 2011, 14:21:54 POSLE PODNE
znam da nespijem uporedjivati....msm neznam kako drukcij da vam obj.....pa zato sam uporedio.....evo vam slika.....// imalo je na prije i PD lampa koja se okrece i plava je ali nema je vise....takvi se lampe samo nisu duge nego male...pls helppp
To su ti 0.3c objekti imas ih u mta.To su takozvane neonke :D
btw msm da je taj server zabranjen na ovom forumu tako da nema vise spominjanja vec ti 3 put govorim.
Poslednja Izmena: Maj 25, 2011, 14:53:37 POSLE PODNE od $--L84S--$

Server od kojeg si sliku postavio je nepozeljan na ovom forumu, pritom sam obrisao slike, to su neonke ako se malo potrudis i pretrazis wiki!