Zdravo, novi medju vama

Započeo Dj_Scratch, Maj 19, 2011, 23:28:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : Orkan Aslan
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : Split, Hrvatska
-Koliko imate godina : 15
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum : pa neznam ni ja tocno, kad sam tek zapocea sa SAMPom sam u trazilicu pisa Balkan SA:MP :)
-Vase misljenje o forumu : super je, mada mi je malo i bezveze sto je samo crno-sive boje, nije sve crno bjlo ;)
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : Croherzegovina, tamo gdje sam ponosan sto sam GS :D
-Koliko dugo igrate SA:MP : pa malo vise od 1 godine
-Da li skriptate : pa neznam dal biste vi iskusni skripteri to nazvali skriptanjem ali mislim da znam sasvim dovoljno da editam neki mod ili da napravim neki TDM, inace ucim i C++ tako da vecinu sto sam se naucio skriptati nije od tutova jer ih bas i ne volim gledati, to su vecinom moji zaključci iz glave :)

Inace ako nekome treba pomoc pri skriptanju rado mu pomognem(ako znam) ili ako neko trazi skriptera tu isto rado uskocim jer tako dobijam korist sto se sve vise uvjezbajem

Dobrodosao !  :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

hahahahhahaah di si Orkane?
Dobrodošao!

Citat: [BU] aleluja poslato Maj 20, 2011, 16:52:50 POSLE PODNE
hahahahhahaah di si Orkane?
Dobrodošao!

aahaha Dino Debil, odakle tebe tu? hahahahahahah

pa ne mogu da virujen hahahahhahahahahaah
ahahahhah

ahahhahaaHAHAHAHAHHA a u kurac pa di se ti sve neces smucat ahhaha

Dobrodosao, dugo nam ostani.
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

hvala :)
ostat cu jos duze kad je ovaj dino debil tu hahahahahahaha
jos ne mogu virovat hahaha