[Pomoc] SERVER: Unknown Command, ali komanda radi.

Započeo MaX91, Maj 14, 2011, 22:18:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)
{
    return 1;
}

znaci sve komande iz public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
return 0;
}

stavi u onaj gornji  OnPlayerCommandPerformed

Ne sad, ne.  :'(
S*ebao sam nešto, kad sam stavljao to, i odjednom neki ERROR, vratim ono, i opet error.
Error: C:\Users\/\Desktop\/\gamemodes\/.pwn(962) : error 017: undefined symbol "cmdtext"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Citat: Reddy poslato Maj 15, 2011, 09:30:19 PRE PODNE
Ne sad, ne.  :'(
S*ebao sam nešto, kad sam stavljao to, i odjednom neki ERROR, vratim ono, i opet error.
Error: C:\Users\/\Desktop\/\gamemodes\/.pwn(962) : error 017: undefined symbol "cmdtext"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

pa u ZCMD je params a ne cmdtext
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

jel imas u koamndi return 1; ?

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

stavi opet

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

dragan12

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if(strcmp(cmdtext,"/informacije",true) == 0)
    {
ShowPlayerDialog(playerid,UPDATE,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Informacije:",""SVETLO_CRVENA"Informacije o XXX serveru!\n\n"SVETLO_ZELENA"1.Skripter: //\n"SVETLO_ZELENA"2.Mapper/i: //\n"SVETLO_ZELENA"3.Vlasnik/ci: //\n"SVETLO_ZELENA"4.Forum: //\n"SVETLO_ZELENA"5.Verzija GameModa: //v.1.0\n"SVETLO_ZELENA"6.Sponzor: //"SVETLO_ZELENA"\n\n[//] Informacije System","Uredu","Uredu");
    }
return 1;
return SendClientMessage(playerid,  STAVI BOJU, "Neki text");
}

Probaj da stavis ovako samo stavi neku boju i neki text sta da mu izbaci kada uku npr. Informacije o serveru ili tako nesto i onda ti izbaci tu umesto SERVER: Unknown Command. Tako bi trebalo da ti radi bar na neki nacin  ;)

Citat: Reddy poslato Maj 14, 2011, 22:18:50 POSLE PODNE
Skripta koju koristim: GameMode od 0, točnije Trucking GameMode.
Detaljan opis problema: Kucam komandu, i piše mi: SERVER: Unknown Command, ali komanda radi, znači sve radi.
Dio skripte: public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if(strcmp(cmdtext,"/informacije",true) == 0)
  {
ShowPlayerDialog(playerid,UPDATE,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Informacije:",""SVETLO_CRVENA"Informacije o XXX serveru!\n\n"SVETLO_ZELENA"1.Skripter: //\n"SVETLO_ZELENA"2.Mapper/i: //\n"SVETLO_ZELENA"3.Vlasnik/ci: //\n"SVETLO_ZELENA"4.Forum: //\n"SVETLO_ZELENA"5.Verzija GameModa: //v.1.0\n"SVETLO_ZELENA"6.Sponzor: //"SVETLO_ZELENA"\n\n[//] Informacije System","Uredu","Uredu");
  }
return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Jednostavno napravi ovo:

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if(!strcmp(cmdtext,"/informacije",true) == 0)
  {
               return true;
  }
return false;
}
Poslednja Izmena: Maj 15, 2011, 10:46:49 PRE PODNE od [H]265
Kristijan Stipić

Hvala svima, ali evo riješio sam sam. :)
CMD:informacije(p,f[])
   return ShowPlayerDialog(p,UPDATE,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Informacije:",""SVETLO_CRVENA"Informacije o XXX serveru!\n\n"SVETLO_ZELENA"1.Skripter: //\n"SVETLO_ZELENA"2.Mapper/i: //\n"SVETLO_ZELENA"3.Vlasnik/ci: //\n"SVETLO_ZELENA"4.Forum: //\n"SVETLO_ZELENA"5.Verzija GameModa: //v.1.0\n"SVETLO_ZELENA"6.Sponzor: //"SVETLO_ZELENA"\n\n[//] Informacije System","Uredu","Uredu");

Shvatio sam po drugim komandama u mom Gamemodu, hvala svima, hvala Bogu. :)
EDIT: Možete lock. ;)
Poslednja Izmena: Maj 15, 2011, 13:21:51 POSLE PODNE od Reddy