crunch112

Započeo crunch112, Decembar 27, 2009, 17:17:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Poznat sam po svim serverima, jedan od boljih multiplayer igrača... ne samo SAMP-a nego i ostalih...
Trenutno u potrazi za skripterima koji ce mi pomoci u izradi RP servera...

Pozz!

Hvala hvala, tebe znam sa samp arene... ili kako se vec zove :D davno je to bilo xD

_MaX_PaynE_

Citat: crunch112 poslato Decembar 27, 2009, 17:20:18 POSLE PODNE
Hvala hvala, tebe znam sa samp arene... ili kako se vec zove :D davno je to bilo xD
hahha pozzz i dobro nam dosao....Nada se da ces prvo nauciti skriptati pa onda otvoriti kvalitetan server.....

Server je u izradi, imam dvije osobe od povjerenja koje ce voditi server, ali trebam dobre skriptere i dobru matricu, volio bih uzeti matricu od RRP ali to je teÅ¡ko naći... a za kupiti... huh, suho zlato  ;D

Dobrodoso!

"Poznat" po cemu zakljucujes lol.Svi smo mi poznati u odredenom krugu.O kakvoj ti matrici pricas lol?

Poznat, mislio sam na to da me preko 1000 ljudi zna kao dobrog igrača na mnogo raznih servera i igrica... a matrica bi bila čisti server od RRP-a na kojem ima sve osim znači tih nekih poslova itd... uglavnom misli se na gamemode...

_MaX_PaynE_

Citat: crunch112 poslato Decembar 27, 2009, 17:37:00 POSLE PODNE
Poznat, mislio sam na to da me preko 1000 ljudi zna kao dobrog igrača na mnogo raznih servera i igrica...
jbg cruch ovde nisi poznat mnogima....a ovde se nalazi najvise SA:MP-ovih igraca.....:PPP :DD

Hvala na dobrodošlici!

Pa... ovdje je većina Balkanskih samp igrača... a ja sam inače na Role Play sevrerima gdje se priča engleski... i btw... mozda se oni mene ne sjećaju ali ja se njih sjećam jako dobro...   ;D

DobroDosao,al kolko mislis da si poznat ja mislim da si toliko zapravo NEpoznat ljudima.Mislim da ce se vecina slozit samnom!

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Možda a možda i ne =))

Jer kao što sam rekao ne igram na hrvatskim serverima a na SWAT4 MP sam jedan od najpoznatijih HR igrača... Bilo kako bilo... nije ni bitno :)

_MaX_PaynE_

Citat: crunch112 poslato Decembar 27, 2009, 21:43:17 POSLE PODNE
Možda a možda i ne =))

Jer kao što sam rekao ne igram na hrvatskim serverima a na SWAT4 MP sam jedan od najpoznatijih HR igrača... Bilo kako bilo... nije ni bitno :)
ma OK je druze DOBRO nam DOSAO poznat si i nama ovde.......:DDDD.....uzivaj na FORUMU :PPP

Dobrodosao  :)
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Citat: pliva♫♪ poslato Decembar 27, 2009, 21:30:11 POSLE PODNE
DobroDosao,al kolko mislis da si poznat ja mislim da si toliko zapravo NEpoznat ljudima.Mislim da ce se vecina slozit samnom!

slazem se...

Dobrodosao
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.