Tolka laz o meni?

Započeo Niskomen, Maj 05, 2011, 22:52:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako pozdrav ljudi ja sam [LC]Ryder vecina me zna :) evo znam da sam banovan ali molim vas SMODOVI,Admini ko vec ako vec zbog mene da oterate moju zajednicu makar nemojte izbrisat text koji sam napiso hvala unapred.
Epa ovako mnogi vas odavde dolaze na moj server prica citiram "UKRO SI MOD :OOOOOOOOO UKRO SI AAAAA"
Preko Facebooka mojim adminima ovako pricaju "UKRO MOD SRANJE AAAAAAa"
Preko Skype pricaju "Skintu MOD A Ukro si AAAAA"
I takva ta sranja i evo preko facebooka mi kaze jedan neki Mario Mike Posavec prica vezi mene da sam budala da sam ukrao mod i evo bas sam sada ga dodao i razgovaro normalno i ja ga pitam sta sam to ja ukro i on mi kaze "Mamu ti jebem sve po spisku lopuzo jedna" <<<OMG!
Evo i Pito sam ga jel sam se tolko cudio Sta sam ja to ukrao i lik mi dao link od board GameModova i ja ga pitam sta sam ja to ukrao i on kaze "JAO NE LAZI PEDERU IMAO SAM TAKAV MOD JAO SRANJE TI SERVER PROPADA JAO IDI NA MOJ :OOOOOO"<Jel negde ovde objavljen LC MOD?Pitanje za sve
Evo Naso sam vam i COVEKA koji Ima Ravens Licensiran MOD HAHAHA
Evo uso sam na taj njegov server 178.63.80.210 :7936 to im je IP i pitam ja njih sta ovo obicni Ravens lik kaze licensiran ako neverujte EVO SADA POSTAM SLIKU SA FB_A
--------------------------
Mario Mike Posavec
Novi server....
Server je RolePlay Gaming
Dodjite i uzivajte u RPu..
Takodje se dele i admini
o tome mozete vise pronaci na
nasem forumu
http://uniteduniverseroleplay.forumbuild.com/
I ima prijave za admine pa mozete da isprobate ;)
Sto se tice servera server ima
jedan od najboljih modova na svetu                    <HAHAHAHAHA
Ravens RolePlay...
Mod nije ukraden original je i placen je mod..       < HAHAHAHHAHAHHHA OVO SE KIDO NAJVISE!
Kao i host i forum.                         <Hostiran forum forumbuild.com?
Server IP imate na forumu ,
ali evo stavicu vam i ovde
178.63.80.210 : 7936
Nadam se da ce vam se svideti server
Dodjite i uzivajte uz UniderUniverseRolePlay Gaming Server
--------------------------------------------------------------------------------
E pa evo ovo je nevazno ali ova pre pitanja imam za sve vas jel sam ja nekom nestho ukro molicu da iznesete to ovde jel ja nisam nikom nistha ukro a ja neznam dali to neko odavde izmislja ili sa FB-a!
EDIT: E da mnogi vas i gledam svaki put Balkan Samp gledam pogotovu Glavni Razgovor Pricate o meni da kradem FilterSkripte?
Da sam ja zajebo [BF]Monk?
I takva sranja?
EVO ZA sve vas
[BF]Monk mi je prodao Balkan Force GameMode za odredjenu sumu koju smo se dogovorili i znachi neznam staje problem ja njega opste nisam sjebao niti bilo sta.
Ako mislite da je BF mod onaj sto je objavio nije to taj ovo je drugaciji udjite na server i videcete ali sam ga ja mnogo editirao to moze i sam monk reci :)
OSTALO:
Cujem price ovakve:
Evo nagovorit cu neka imena:
Snich_Falcone,Dmitri_Makarov,Jasob_Mason,Blade_Nexus.DOLAZE NA SERVER I SAMO PSUJU MAJKU i sve molicu da prestane i to!Jer sta sam vama skrivio haha  :D :D
EDIT: Evo to je od mene izvinite na neke gramaticke greske zurio sam :) jel idem rano u skolu sutra pa zato :D
Ovde na balkan sampu ispadam tolka zver da me neko tolko crni i prica sve najgore o meni da sam ukro i sve a mozete mi reci ko to PRICA?
EDIT: Yamaha kako vec se sada zoves na ovom forumu nisam ga pratio jel me nije zanimao oprosti molim te na ovo znam sta si mi reko ali moro sam jel tolka laz o meni nemogu podnet pre cu zatvorit moj server i sve da ide u pi^^k mater^^^^ nego da se svadjam za ljudima i sve.
Eto pozdrav za sve :)
Znachi sta sam ja tim ljudima tolko skrivio da me tolko crne?

Neću ni čitat, ne interesuje me.

Banned.

Imaš mahanje.

:-*
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265