[pomoc] Trebam pomoc sa dvojazicnu skriptu

Započeo [IF] mariomako, Maj 04, 2011, 12:05:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skriptu koju koristim: Moji gamemod od 0
Detaljan opis problema: Imam dvo jazicnu skriptu i sada sam napravio komandu /drift i neznam kako svakom igracu da proveri jezik svakom igracu i da mu isprati poruku, jel nemogu koristiti sendclientmessagetoall jel na svih igraca ce da isprati poruku a ne samo na tija igraci koju imaju jezik english :D

DIO SKRIPTE: CMD:drift(playerid, params[])
{
SetPlayerPos(playerid,-308.9498,1537.7581,75.5625);
SetPlayerFacingAngle(playerid, 132.6223);
new name[MAX_PLAYER_NAME], string[44];
    GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name));
    format(string, sizeof(string), "%s je otisao na /drift",name);
    SendClientMessageToAll(0xFFFF00AA, string);
return 1;
}

Napravi dijalog sa listom koji igracu stavlja jezik

ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_LIST, "Jezik/Language", "Makedonski\nEnglish", "Ok","");

OnDialogResponse:

if(dialogid == 1)
       {
            switch(listitem)
            {
            case 0:
            {
            SetPVarInt(playerid,"Jezik",1);
            SendClientMessage(playerid,0x33CCFFAA,"Izabrali ste Makedonski kao vas jezik na serveru!");
            }
            case 1:
            {
            SetPVarInt(playerid,"Jezik",2);
            SendClientMessage (playerid, 0x33CCFFAA, "You have choosen English for your language!");
                }
             }
      }

Primenjivanje (primer):

CMD:kill(playerid,params[])
   {
   SetPlayerHealth(playerid,-90);
   if(GetPVarInt(playerid,"Jezik") == 1) SendClientMessage(playerid,-1,"Ubili ste se!");
   if(GetPVarInt(playerid,"Jezik") == 2) SendClientMessage(playerid,-1,"You are dead!");
   return 1;
}

Sada ti po tom postupku uradi za koju komandu hoces, ako ti nije jasno za tu kazi.
Poslednja Izmena: Maj 04, 2011, 12:11:14 POSLE PODNE od [BU][CH:FR] Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

ma ja imam to uradeno, ali sada mi treba da napravim for ciklus sa koj proverim jezik svih igraca i spored jezik njima ispratim poruku jel kontas?

if(GetPVarInt(playerid,"Jezik") == 1)
if(GetPVarInt(playerid,"Jezik") == 2)

Pa ovo ti proverava  ::)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri